Close

10 meest gelezen posts van 2016

Ook dit jaar heb ik weer een lijstje gemaakt van de meest gelezen posts van 2016. Verrassend genoeg is een groot deel van deze posts niet geplaatst in 2016. Aan de ene kant vreemd, maar aan de andere kant betekent dat dat mijn posts goed gevonden worden in zoekmachines, dus dat is dan weer een voordeel. Sommige posts waren voor mij best verrassend, anderen dan weer totaal niet. Ik zie wel dat het veel onderwerpen zijn waar door andere bloggers waarschijnlijk niet zo snel over geschreven wordt, wat dan wel verklaart waarom mensen juist voor deze posts op mijn blog komen.


w7 in the night up in smoke
10. W7 In The Night: Up In Smoke (19-04-15)
Ten opzichte van vorig jaar is deze post wat gezakt in de top 10, maar als post van april 2015 vind ik dat hij het nog best goed doet! Vorig jaar stond hij op nummer 4. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dit palette eigenlijk nooit gebruik, maar fijn dat de review wel goed bekeken wordt 😉

creatief schrijven

9. Minor: Creatief schrijven (10-03-15)
Mijn post over mijn minor creatief schrijven wordt ook nog steeds erg goed bekeken. Ik kan jullie deze minor in ieder geval allemaal aanraden! Zeker als je, net als bij mij dus, zelf een boek gaat schrijven want wat is nou een leukere herinnering aan je minor dan een boek met jouw naam erop?

8. Tag Tuesday: 100 vragen die niemand stelt (26-01-16)
Interessant dat deze zo vaak bekeken is, haha. Is dat omdat anderen de vragen zochten of omdat ze echt benieuwd waren naar mijn antwoorden op deze 100 vragen? Leuk dat er zo’n persoonlijke post tussen staat.

zoektermen

7. Vreemdste zoektermen #4 (17-09-15)
Dit vind ik dus ook wel bijzonder. Waarom nou net deel 4? Waarom niet een van de andere 8? Wat maakt deel 4 nou zo interessant?

6. Mijn Helmer kast + Make-up indeling (10-06-15)
Van deze verbaast het me niet dat hij er tussen staat. Volgens mij viel hij vorig jaar net buiten het rijtje. We zijn tenslotte allemaal erg benieuwd naar hoe anderen hun make-up bewaren. Ik in ieder geval wel. Misschien komend jaar eens een update filmen?

lippiercing

5. Nadelen van een lippiercing (19-02-15)
Net als vorig jaar is ook dit jaar mijn post met nadelen van een lippiercing weer goed gelezen. Leuk! Ik schrijf eigenlijk niet meer zoveel over mijn lippiercing omdat ik niet weet wat ik er nog over kan vertellen, maar mocht iemand nog vragen hebben, let me know!

endomondo

4. App: Endomondo (29-04-15)
Vorig jaar stond de app Happening er tussen, maar die gebruikt ondertussen niemand meer volgens mij. Dit jaar was het all about Endomondo. Niet gek ook, want dit is een erg fijne app om te gebruiken bij het sporten. Of ja, in ieder geval bij het paardrijden.

3. Uitgaan en waarom het niks voor mij is (23-04-15)
Ik zie in de zoektermen regelmatig voorbij komen dat mensen zoeken op dingen als ‘ik vind uitgaan niet leuk’. Ik vind het mooi om te zien dat deze post zo goed bekeken wordt, omdat ik op die manier de indruk krijg dat mensen die niet van uitgaan houden en op zoek zijn naar mensen die dit ook hebben, zien dat zij niet de enige zijn. Soms krijg ik ook het gevoel dat ik de enige ben die niet van uitgaan houdt, als ze plannen maken om op stap te gaan na het inleveren van een schoolopdracht. Gelukkig weet ik dat ik niet de enige ben, en hopelijk kan ik met deze post die onzekerheid bij anderen ook weghalen. Goed verhaal.

tatoeage

2. Tatoeages op de werkvloer (10-04-15)
Leuk dat deze post zo goed bekeken wordt! Dit is namelijk ook een onderwerp waarvan ik vind dat er nog met een ouderwetse bril naar gekeken wordt. Tatoeages zijn tegenwoordig gewoon onderdeel van het straatbeeld, dus waarom zou dat voor de werkvloer niet gelden?

selfiestick

1. Selfiestick van Kruidvat (25-01-15)
Voor het zoveelste jaar op rij (grapje, is pas de tweede keer) staat deze post alweer op nummer 1! Ik weet vrij zeker dat Kruidvat deze selfiestick al lang niet meer heeft, maar toch blijft deze post goed bekeken worden. Tevens ook de oudste post in dit lijstje, maar dus toch nog altijd die die het best bekeken wordt. Het blijft mij een raadsel, maar I’ll take it!

Dat waren mijn meest gelezen blogposts van 2016 alweer! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien.

Liefs,
Nienke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten