Close

100 Films in 2018 – Update #1

Na bijna een half jaar, de eerste filmupdate van 2018. Ik heb eerder geen updates geplaatst, maar wel gewoon films gekeken. In deze post de eerste helft van de films die ik tot nu toe gekeken heb dit jaar. De andere helft komt binnenkort online. In het begin heb ik alles nog bij gehouden, maar daarna eigenlijk niet meer. Het scheelt dat ik met name films in de bioscoop kijk, die ik in mijn Pathé app terug kan zien. Vanaf nummer 10 zijn het dan ook alleen films die ik in de bioscoop heb gezien. Ik verwacht dan ook niet hier de 100 films mee te halen, maar ik ga het toch proberen.

1. Star Wars The Last Jedi

2. I, Tonya

3. The Greatest Showman

4. That Awkward Moment

5. Rip Tide

6. The Greatest Showman

7. The Maze Runner

8. Maze Runner: The Scorch Trials

9. The Commuter

10. Maze Runner: The Death Cure

11. 12 Strong

12. Black Panther

13. Game Night

14. Red Sparrow

15. Tomb Raider

16. Pacific Rim: Uprising

17. Ready Player One

18. Rampage: Big Meets Bigger

19. The Hurricane Heist

20. Ant-Man

21. Avengers Infinity War

22. Avengers Infinity War

23. Captain America: The First Avenger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten