Skip to content

10x 5 Seconds Of Summer

5 seconds of summer

Op dit moment luister ik niet meer zoveel naar 5 Seconds Of Summer, maar aangezien ik toch geruime tijd een behoorlijke 5SOS-fangirl ben geweest, kon ik hen toch niet overslaan in dit rijtje. Ondanks dat ik er weinig naar luister vind ik hun muziek ook nog steeds leuk, er komt alleen zoveel drama kijken bij dit soort jonge artiesten waardoor je afhaakt. Hoe dan ook, vandaag mijn 10 favoriete 5 Seconds Of Summer nummers!

1. If You Don’t Know

2. Jet Black Heart

3. She’s Kinda Hot

4. Close As Strangers

5. Unpredictable

6. Girls Talk Boys

7. Permanent Vacation

De studioversie kan ik op YouTube niet vinden, dus bij deze een HQ live versie

8. Wherever You Are

9. Everything I Didn’t Say

10. Out Of My Limit

Een honorable mention voor Story Of Another Us, die niet op YouTube staat. Deze post was een heel leuk idee, maar het management van 5SOS zijn van die assholes die alle studioversies meteen van YouTube afhalen, dus een aantal liedjes had ik wel willen noemen maar kon ik er niet bij zetten, zoals Airplanes.

Luister jij naar 5SOS? Wat is jouw favoriete nummer van de band?

Liefs,
Nienke

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten