Close

Agenda 2017: Elke Dag Een Vraag

Ik ben dol op agenda’s. Vandaar dat ik voor 2017 toch echt een andere agenda wilde hebben dan mijn 2016-2017 agenda. Oeps… Toen kwam ik deze Elke dag een vraag agenda tegen, en dat leek me wel erg leuk dus besloot ik deze te bestellen. Vandaag laat ik deze agenda aan jullie zien. Een beetje vroeg misschien, maar als jullie hem dan ook leuk vinden kun je hem nog op tijd bestellen!

Ik ben niet zo’n goud liefhebber, maar verder vind ik deze agenda er leuk uit zien. Door de bloemen is het wel een beetje vrouwelijk maar toch ook weer niet heel erg. Iets waar ik bij agenda’s naar kijk is dat ze genoeg schrijfruimte hebben, en dat het papier mat is. Glanzend papier vind ik namelijk vervelend om op te schrijven omdat sommige pennen daarop uitlopen.

Dan de agenda zelf. Zoals je van de naam al wel een beetje zou verwachten, staat er voor iedere dag een vraag in. Je hebt dan ook maar 3 of 4 dagen per spread, omdat er op de andere pagina vragen staan. De bedoeling van deze agenda is dus dat je dagelijks de vraag van die dag invult. Het lijkt me een leuke herinnering aan het jaar waarin ik hopelijk mijn eerste baan vind, op mezelf ga wonen en misschien al wel voor mezelf begin.

Op de foto’s zie je enkele voorbeelden van vragen die in de agenda staan, maar het zijn hele diverse vragen. De meeste (misschien wel allemaal) zijn wel persoonlijk getint, zodat je toch over jezelf schrijft en over hoe jouw leven op dat moment is. Voor sommige vragen is dit algemeen, voor anderen heel specifiek. Hoe dan ook, dit lijkt me een agenda die leuk is om over een paar jaar weer eens terug te lezen.

De Elke dag een vraag agenda 2017 is verkrijgbaar bij bol.com voor €14,99. Ik heb er in ieder geval zin in om deze agenda vol te gaan schrijven, of dit nu met afspraken of met vragen is!

Liefs,
Nienke

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten