Close

What’s In My Beauty Bag: Weekendje Weg

Voor mijn moeders verjaardag gingen we een weekendje weg naar een strandhuisje in Kamperland. Toen ik mijn ‘beauty bag’ aan het inpakken was, kwam ik op het idee om de inhoud met jullie te delen. Ik zeg beauty bag omdat er naast make-up ook mijn verzorgingsproducten en doucheproducten in zitten. Benieuwd wat ik meeneem op “vakantie”?

Verzorging

Garnier Micellair Reinigingswater
Dit is natuurlijk niet een heel handzaam formaat, maar wat wel fijn is is dat ik met dit reinigingswater zowel mijn gezichtsmake-up als oogmake-up en lipstick kan verwijderen. Als ik mijn reinigingsmelk van Hema meeneem, moet ik ook nog een oogmake-upremover meenemen, dus dan is dit handiger.

Dr. PawPaw Original Balm
Deze neem ik mee als lippenbalsem. Thuis gebruik ik er altijd een van EOS maar die laat ik liever op z’n plek liggen voordat ik hem dadelijk weer kwijt ben. Deze balsem van Dr. PawPaw werkt overigens ook beter en voedt mijn lippen echt, het is alleen net wat minder handig dan die van EOS.

Biodermal Dag- & Nachtcrème
Deze crème van Biodermal kan ik dus als dag- en nachtcrème gebruiken, waardoor ik maar één crème in plaats van twee mee hoef te nemen.

Watjes van Primark
Nou, dit spreekt wel voor zich, simpele watjes om mijn make-up mee van mijn gezicht te halen.

Treacle Moon Douchegel Those Lemonde Days
Deze mini zat in een pakket dat ik een tijdje geleden op LoisLorinde.nl won. Ik had hem nog niet gebruikt en zulke mini’s zijn natuurlijk wel handig voor op vakantie.

Dove Go Fresh Plum & Sakura Blossom Douchegel
Het nadeel aan mini’s is dat ik het altijd moeilijk vind om in te schatten of ik aan een genoeg heb, dus neem ik er nog maar een mee die ik ook nog had liggen. Hiermee moet ik toch een heel eind komen. Twee mini’s vind ik toch nog steeds handiger dan 1 full size.

Kruidvat 2 in 1 Shampoo
Deze shampoo had ik nog liggen van toen we vorig jaar naar Los Angeles gingen geloof ik, dus besloot ik hem nu maar eens mee te nemen anders komt hij nooit op. Hij zal vast niet heel veel voor mijn haar doen, maar ach. Ik gebruik meestal nogal veel shampoo dus neem ik er twee mee.

Dove Essential Nourishment Handcrème
Ik kan echt niet zonder handcrème omdat mijn handen heel snel droog worden en kapot gaan. Thuis gebruik ik meestal Helping Hands van Lush, maar voor op reis is deze net wat handiger en hij doet zijn werk prima.

Batiste Blush Droogshampoo
Deze mini kocht ik ooit bij John Beerens, maar ik gebruik eigenlijk altijd de Batiste variant voor bruin haar (en daarna heb ik nog twee full sizes staan). Ik besloot hem nu dus maar eens mee te nemen, mocht de douche in het huisje heel vervelend zijn, heb ik altijd nog droogshampoo.

LUSH Santa’s Scrub
Normaal gesproken gebruik ik mijn Bubblegum Lipscrub, maar ik besloot nu deze maar eens mee te nemen zodat mijn Bubblegum lipscrub gewoon op zijn plek kan blijven staan. Ik vind Bubblegum wel net wat fijner maar deze is ook prima. Ik heb wel echt een lipscrub nodig omdat mijn lippen al net zo snel droog worden als mijn handen.

Make-up

Hema Make-up Basis
Deze primer gebruik ik eigenlijk bijna nooit omdat ik altijd die van Essence gebruik, maar die is bijna op, dus ik denk dat ik hem, als ik hem meeneem, al na 1 of 2 dagen op heb, dus dat doe ik maar niet.

Garnier BB Cream
Deze BB cream is ook bijna op maar hier zal nog wel genoeg in zitten voor het hele weekend. Hij is eigenlijk net wat te donker voor me, ondanks dat het Light is, maar ik vind het zonde om hem maar gewoon weg te gooien, dus maak ik hem nog even op. Dat zou ik misschien beter in de zomer kunnen doen als mijn huid donkerder is, maar ach.. Ik maak graag producten op als ze eenmaal bijna op zijn en ik heb veel te veel foundations die ik maar niet op maak.

Catrice Prime & Fine Mattifying Powder
Deze vond ik eerst heel fijn maar gebruik ik eigenlijk niet meer sinds ik in Los Angeles het Rimmel Stay Matte poeder kocht. Mijn Rimmel poeder laat ik nu echter thuis omdat het doosje hiervan kapot is en ik niet wil dat hij breekt, dus neem ik mijn tweede keuze van Catrice mee.

Catrice Eyebrow Stylist
Dit wenkbrauwpotlood gebruik ik om mijn wenkbrauwen in te vullen, bij te tekenen en door te kammen. Wat vrij vanzelfsprekend is.

Makeup Revolution Contour Kit
Deze kit vind ik wel zo handig voor op reis: neemt een stuk minder ruimte in dan een bronzer, blush en highlighter.

Urban Decay Primer Potion
Hier zit nog maar een beetje in, en dit hoop ik op vakantie op te maken. Al weet ik niet of ik wel echt veel oogschaduw ga dragen omdat mijn ogen een beetje vervelend doen.

Essence All About Chocolates
Dit palette heb ik eigenlijk nog niet zo vaak gebruikt, maar ik wilde een klein palette waar ik een mooie ooglook mee kan maken. Het All About Nude palette kon ik zo snel niet vinden en heb ik daarnaast al zo vaak gebruikt, dus besloot ik voor het All About Chocolates palette te gaan.

Essence Stay All Day Concealer
Over het algemeen draag ik niet zo vaak concealer, maar ik vind het wel handig om er toch een bij te hebben.

H&M Make-up spons
Thuis gebruik ik altijd mijn Real Techniques Complexion Sponge, maar nu besloot ik deze maar weer eens mee te nemen.

MAC Please Me
Om ook een onopvallend lipkleurtje bij te hebben, koos ik voor Please Me. Deze nude kleurige lipstick draag ik eigenlijk veel te weinig terwijl hij zo mooi is!

Wet N Wild Smokin’ Hot Pink
Maar ik wil Please Me wel met een feller kleurtje af kunnen wisselen en dat wordt Smokin’ Hot Pink van Wet ‘N Wild.

Ik neem uiteraard ook kwasten mee, waar ik wat sneller door heen zal gaan.

  • Kruidvat Professional Powder Brush: voor poeder
  • Essence Blush Brush: voor bronzer
  • Essence Blush Brush: voor blush
  • Real Techniques Angled Foundation Brush (nep): voor highlighter
  • Essence Eyeshadow Brush: voor oogschaduw
  • Makeup Revolution Blending Brush: om mee te blenden

Terwijl ik dit artikel schrijf realiseer ik me dat ik er geen deodorant tussen staat. Deze neem ik uiteraard wel mee maar pak ik morgen pas in omdat ik liever nog geen nieuwe Lady SpeedStick open maak. Ook bedacht ik me dat ik een mascara vergeten ben. Dat ben ik dus wel echt vergeten, maar die heb ik tijdens het tikken van dit artikel alsnog snel ingepakt. Dit is de Max Factor Clump Defy Extensions False Lash Effect (de gouden Clump Defy).

Ik neem normaal gesproken trouwens ook niet zoveel make-up mee, maar omdat ik nu toch ook wilde gaan ploggen had ik niet zo’n zin om het hele weekend barefaced rond te lopen.

Wat zijn jullie musthaves voor op vakantie?

TwitterFacebookInstagramBloglovin’Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten