Close

Best gelezen posts van 2017

Ieder jaar maak ik een lijstje van de 10 best gelezen posts van dat jaar. Nu ben ik het halve jaar wel MIA geweest, maar jullie niet! Mijn views gingen namelijk gewoon door, dus om die reden ook dit jaar weer de meest gelezen posts.

10. Films waar ik naar uitkijk in 2017 (x)

Op nummer 10 staat de lijst met films waar ik naar uitkeek in 2017. Verrassend dat deze in deze top 10 staat, veel mensen die wilde weten welke films uitkwamen in 2017? Ik geloof dat dit de meest recente post in dit rijtje is. Op I’m Not Here na heb ik ze trouwens allemaal gezien, maar die is volgens mij nog niet eens uit?

9. Rimmel 50% korting bij Etos (x)

Deze post is van 2014 en wordt nog steeds veel bekeken 😅┬áik geloof niet dat deze actie nog steeds geldig is…

8. Mijn Helmer Kast + Make-Up Indeling (x)

Net als de afgelopen jaren staat ook mijn Helmer-kast er weer tussen. Inmiddels gebruik ik deze niet eens meer en staat hij nog steeds bij mijn ouders, maar toch fijn dat deze post nog goed bekeken wordt.

7. Vreemdste zoektermen #4 (x)

Ik zal nooit begrijpen waarom juist deze post met vreemde zoektermen zo goed bekeken wordt, voor het zoveelste jaar op rij…

6. Minor: Creatief schrijven (x)

Leuk dat mensen hier geïnteresseerd in zijn. Ik weet verder niet of deze minor nog in dezelfde vorm bestaat, maar ik kan deze minor zeker aanraden.

5. Nadelen van een lippiercing (x)

Ik gok dat deze met name hoog in het rijtje blijft staan omdat ik een van de weinige Nederlandse bloggers ben die ooit een dergelijke post geschreven heeft, maar I’ll take it. Het ringetje waar deze post over gaat heb ik trouwens al helemaal niet meer, want nadat ik het bolletje kwijt was is het gaatje zo ver dichtgegroeid dat deze er niet meer in paste, dus ik heb nu een dunnere.

4. Tatoeages op de werkvloer (x)

Leuk dat deze nog steeds gelezen wordt. Ik hoop dat mensen die deze post lezen het of met me eens zijn, of van mening veranderen dat tatoeages op de werkvloer geen probleem zouden moeten zijn.

3. Selfiestick van Kruidvat (x)

Ja hoor, daar is ie weer, zoals ieder jaar. Voor het eerst in een paar jaar niet op #1! Van deze post werken de foto’s volgens mij niet eens meer en die selfiestick verkopen ze allang niet meer (kopen mensen nog selfiesticks?) maar toch blijft deze goed bekeken.

2. Uitgaan en waarom het niks voor mij is (x)

Dat deze het ook nog zo goed doet. Ik merk bij zoekresultaten wel regelmatig dat er mensen zijn die googlen op dingen als ‘ik vind uitgaan niet leuk’. Ik vind het jammer dat mensen hierop moeten googlen omdat ze waarschijnlijk het idee hebben de enige te zijn, want in een bepaalde leeftijdsklasse wordt uitgaan als iets vanzelfsprekends gezien. Dat is het niet, en als je er geen zin in hebt moet je het vooral niet doen.

1. App: Endomondo (x)

De nummer 1 van dit jaar is mijn post over Endomondo! Ook al een paar jaar oud geloof ik, maar deze app gebruik ik wel nog steeds met paardrijden.

Wel een beetje jammer dat het nog steeds met name oude posts zijn die het best bekeken worden, gezien hier nog al eens foto’s ontbreken of foto’s bij staan die niet meer kloppen in de huidige layout. Hopelijk komen er in 2018 weer een hoop nieuwe posts online die aan dit rijtje toegevoegd kunnen worden.

Liefs,
Nienke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten