Close

Best gelezen posts van 2018

http://jameswhiteguitars.com/33181-buy-clenbuterol.html Dit jaar zijn er maar weinig posts online gekomen, maar toch wilde ik deze traditie voortzetten. Vandaag bespreek ik dus weer, zoals elk jaar, de best gelezen posts van het jaar. Dit zijn – verrassing – allemaal posts van eerdere jaren, maar toch fijn dat ze nog steeds gelezen worden. Zes van deze posts stonden vorig jaar ook al in de top 10, maar er zijn ook 4 nieuwkomers. Ik vind het ook wel weer opvallend, maar eigenlijk ook wel logisch, dat de (meeste van de) posts die er uitspringen, minder standaard blogonderwerpen zijn. Maar dat is op zich wel logisch omdat deze posts natuurlijk makkelijker te vinden zijn als er minder over geschreven wordt.

flonase price

10. Minor: creatief schrijven (2015)

asthalin inhaler price trade Voor degenen die graag schrijven onder ons, en die nog een minor zoeken: in deze post lees je over de creatief schrijven minor die ik gedaan heb. Of hij nog bestaat, en nog steeds dezelfde vorm heeft, durf ik alleen niet te zeggen.

9. Introvert zijn op school (2016)

buy flomax Als introvert merk ik zelf dat er veel onwetendheid bestaat over wat introvert zijn nou precies is, dus ik draag graag mijn steentje bij om dit een beter bekend begrip te maken. In deze post heb ik het met name over hoe het huidige schoolsysteem erg gericht is op extraverte mensen, en hoe dit zich uit.

8. Nadelen van in een dorp wonen (2016)

Toen ik dit schreef woonde ik nog in een dorp, maar inmiddels woon ik alweer bijna 2 jaar in de stad. Zoveel leuker! Ik meen ook een post geschreven te hebben over voordelen van in een dorp wonen, maar schijnbaar is deze populairder.

7. Tag Tuesday: 25 levensvragen (2016)

Dit is dan wel weer zo’n typisch blog vragenlijstje, grappig dat die er toch nog wel in staat. Ik vraag me bijvoorbeeld wel af hoe iemand via een zoekmachine hier terechtkomt, aangezien zoveel mensen deze tag gedaan hebben.

6. Tatoeages op de werkvloer (2015)

Deze post, waarin ik mijn mening over tatoeages op de werkvloer bespreek komt volgens mij ook al jaren terug in dit rijtje. Ik heb trouwens wel het idee dat er op dit vlak al wel het een en ander veranderd is. Misschien komt het ook door de branche waar ik in zit, maar ik kom eigenlijk bijna geen bedrijven tegen die een probleem hebben met tatoeages, en tegelijkertijd wel steeds meer mensen die ze hebben.

5. Een anticonceptiestaafje laten zetten (2017)

De hoogste en meteen ook meest recente nieuwe binnenkomer: in deze post vertelde ik over het laten zetten van een anticonceptiestaafje en waarom ik hiervoor gekozen heb. Helaas werkt deze post om wat voor reden dan ook niet meer, en hem opnieuw publiceren lost het ook niet op, dus daarom geen link bij deze post.

4. Uitgaan en waarom het niks voor mij is (2015)

Nog steeds houd ik niet van uitgaan, en als ik zie hoeveel deze post nog gelezen wordt, ben ik zeker niet de enige. Een terrasje pikken vind ik heel gezellig hoor, maar zo’n zweterige kroeg waar de muziek veel te hard staat? Nee bedankt.

3. App: Endomondo (2015)

Ondanks dat ik bijna niet meer buitenrijd, blijft Endomondo toch de app die ik hiervoor gebruik. Dat deze post nog zoveel gelezen wordt verbaast me overigens nog steeds.

2. Selfiestick van Kruidvat (2015)

Oei, de selfiestick is voor het eerst in jaren van de troon gestoten en staat op nummer 2. God weet waarom deze post nog zoveel bekeken wordt.

1. Nadelen van een lippiercing (2015)

De nieuwe nummer 1, daar ben ik wel blij mee. Hopelijk verdwijnt die stomme selfiestick ooit nog uit de top 10, maar dan moet ik wel meer posts schrijven denk ik zomaar 🙂 Zo’n lippiercing is heel leuk hoor, maar er zitten ook wel wat nadelen aan, en vooral als je er een wil laten zetten is dit geen verkeerde post om te lezen denk ik zo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten