Close

30 Days Blog Challenge: Dag #5 – Vijf bloggers die ik volg

Vijf maar?! Ik volg zo ontzettend veel bloggers! Toch heb ik er vijf uitgekozen waarvan ik de posts over het algemeen wel open en dus ook regelmatig lees. Het was niet gemakkelijk om er vijf uit te kiezen, maar ik denk dat deze bloggers toch wel mijn favorieten zijn!

2WMN

Inmiddels zijn Willemijn en Martine met LLG gestopt, maar persoonlijk ben ik eerst 2WMN gaan volgen en daarna pas LLG. Ik vind dan ook vooral de persoonlijke artikelen van Martine en Willemijn erg leuk. Ze schrijven heel gevarieerd over persoonlijke onderwerpen, iets wat je niet op veel blogs terug ziet. Naast dat het persoonlijk is geven ze op 2WMN ook vaak handig tips op het gebied van zelfontwikkeling of je carrière. Ik ben dan ook erg blij dat ze niet met 2WMN gestopt zijn.

Vera Camilla

Vera is waarschijnlijk wel een van mijn favoriete beautybloggers. Zij is wel iemand waarbij ik een product zou kunnen kopen als ze er een positieve review over schrijft, en het niet koop als ze er een negatieve review over schrijft. Dit omdat Vera altijd hele duidelijke reviews schrijft en goed onderbouwd waarom ze iets vindt van een product.

Jennie From The Blog

Jennie’s leven vind ik vooral heel interessant, zonder nou heel creepy te willen klinken. Ze heeft op (volgens mij) 23-jarige leeftijd al heel wat bedrijven op haar naam staan en daar kan ik alleen maar heel veel respect voor hebben. Als iemand die straks ook voor zichzelf hoopt te kunnen beginnen vind ik haar een goed voorbeeld.

Miss Lipgloss

Naast Vera is Cynthia nog altijd een van mijn favoriete beautybloggers, maar ook haar persoonlijke blogs vind ik leuk om te lezen. Ondanks dat Cynthia het al heel lang doet blijft ze veel werk in haar blog en video’s steken, en dat is ook te merken.

KittehsCupcakes

Als ik dit typ bloggen Tara en Larissa nog onder de naam KittehsCupcakes, maar als deze post online komt hebben ze waarschijnlijk hun naam al veranderd. Tara en Larissa vind ik erg leuk om te volgen omdat zij toch wel een wat alternatievere stijl hebben, en hoewel niet al hun outfits mijn ding zijn, zit er wel veel bij dat ik leuk vind. Ook vind ik hen op video gewoon erg leuk.

Wie is jouw favoriete blogger op dit moment?

Liefs,
Nienke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten