Close

30 Days Blog Challenge: Dag #16 – Mijn mooiste vakantie

Vandaag bespreek ik voor de 30 Days Blog Challenge mijn favoriete vakantie tot nu toe. Wat dat betreft springt één vakantie er voor mij echt boven uit, dus deze vraag is niet heel moeilijk te beantwoorden. Er is een plek waar ik maar wat graag nog een keer naar toe ga. Waar? Dat vertel ik vandaag.

In 2014 ging ik met mijn vader een week naar Los Angeles, en deze stad heeft zo’n indruk op me gemaakt. Als ik mezelf ergens zie wonen buiten Nederland, dan is het Los Angeles. Er hangt gewoon een hele prettige sfeer, je zit lekker aan het strand, het weer is er een stuk beter. Deze vakantie is bijvoorbeeld een stuk beter blijven hangen dan toen we naar New York gingen, terwijl iedereen New York zo geweldig vindt. Nee, doe mij Los Angeles maar!

Deze vakantie is denk ik echt de vakantie waar ik de meeste en de mooiste herinneringen aan heb. Ten eerste vind ik (met name make-up) shoppen in Amerika geweldig, want lekker goedkoop en ze hebben allerlei merken die wij niet hebben. Ten tweede was de Warner Bros Tour heel gaaf, en hoewel ik absoluut geen acteerambities heb (stel je voor…) trekt dé stad van de filmindustrie van Amerika me ergens toch wel aan.

Zodra ik de kans krijg ga ik er graag nog een keer naar toe, en als het aan mij ligt ga ik er uiteindelijk wonen. Naar Amerika verhuizen is echter niet bepaald makkelijk, dus of dat er ooit van gaat komen moet ik nog maar zien, maar het lijkt me ontzettend gaaf.

Wat is jouw favoriete vakantie ooit?

Liefs,
Nienke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten