Close

Bring Me The Horizon – Amo: Mijn favorieten

In het schrijven van album reviews ben ik nooit zo goed, omdat ik gewoon niet genoeg muzikale kennis heb. Toch vind ik het wel leuk om op mijn blog aandacht te besteden aan nieuwe albums, dus dat ga ik vandaag doen door mijn favoriete nummers van het nieuwe Bring Me The Horizon album Amo te delen. Dit album is onder fans niet per se positief ontvangen omdat het een stuk minder heavy is dan oudere BMTH muziek en meer richting pop (of zelfs EDM) gaat, maar toch hoor ik ook veel positieve geluiden over het album.

Mother Tongue

Uit Mother Tongue komt ook meteen de titel van het album. Fala Amo is Portugees voor ‘spreek liefde’. Ik denk dat dit mijn favoriet is van het album op dit moment.

Sugar, Honey, Ice & Tea

Voor wie het nog niet opgemerkt had, of aan de songtekst gehoord had (we’re so full of), sugar, honey, ice and tea staat natuurlijk voor shit. Dit is wel een van de hardere nummers van Amo.

Medicine

Dit is denk ik een van de nummers die vanuit fans de meeste teleurstelling opleverde, maar eerlijk? I love it.

Op het album staan ook zeker een aantal nummers die ook mijn smaak niet zijn, zoals Nihilist Blues, Ouch en Fresh Bruises, maar over het algemeen vind ik Amo zeker een goed album.

Volgende week ga ik het in deze ‘rubriek’ hebben over een album waar ik √≥ntzettend naar uitkijk, namelijk Midnight van Set It Off!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten