Skip to content

Challenges die ik nog wil doen

Er zijn een aantal challenges die ik graag nog eens met mezelf aan zou willen gaan. Dan heb ik het niet over een video als een No Mirror Makeup Challenge, maar meer lifestyle challenges. Challenges die mijn manier van leven tijdelijk aanpassen. Welke challenges ik graag nog eens zou proberen, bespreek ik vandaag!

Een maand vegetarisch eten

Dit zou voor mij helemaal niet zo moeilijk moeten zijn, want ik ben echt een groente en aardappel eter, maar toch heb ik het al lang niet meer gedaan. Vroeger ben ik vegetariër geweest, maar dat heb ik uiteindelijk niet heel lang volgehouden omdat ik thuis de enige was. Ik denk sowieso dat als ik op mezelf woon ik best regelmatig vegetarisch zal eten, maar door een maand vegetarisch te eten denk ik dat je ook gemotiveerd wordt om leuke recepten te ontdekken.

Een maand niks kopen

Ik geef nogal wat geld uit (maar niet meer dan ik verdien hoor), en vooral met uit huis gaan in het vooruitzicht moet ik eigenlijk wel echt gaan sparen. Uit huis gaan is tenslotte een behoorlijke investering als je een woning wil vullen. Als ik een maand niks koop – hierbij worden noodzakelijke dingen uitgesloten – denk ik dat ik een hoop geld zal besparen.

Een maand suikervrij eten

Ik wil graag gezonder eten, maar iedere keer dat ik hiermee begin blijk ik toch weer tegen mijn suikerverslaving aan te lopen waardoor ik het niet volhoudt. Teske heeft een tijdje geleden een maand suikervrij gegeten, wat mij ook wel eens een goed idee lijkt. Na zo’n maand hoop ik van die suikerverslaving af te zijn. Het lijkt me echter wel moeilijk omdat er gewoon heel veel dingen zijn waar suiker in zit, ook waarvan je het misschien niet zou verwachten. Ik heb er ook wel over nagedacht om paleo te gaan eten, dus eten zoals oermensen aten met groente, fruit, noten, vis, vlees en eieren (geen zuivel, granen of suiker), maar zolang ik nog thuis woon is dat niet echt praktisch.

Sapkuur

Bij Teske heb ik al meerdere keren een sapkuut voorbij zien komen. Hierbij drink je een bepaald aantal dagen alleen maar sapjes. Je eet dan dus helemaal niks. Het is bedoeld om je lichaam te reinigen, en het lijkt me niet verkeerd om dat ook eens te proberen. Wat mij vooral tegenhoudt is het prijskaartje dat aan zo’n sapkuur hangt. Voor die van Uzuma die Teske doet betaal je €73,50. Omdat ik m’n eten nog niet zelf betaal weet ik eerlijk gezegd niet precies hoeveel je per week aan eten kwijt bent, maar ik denk dat dat toch wel wat minder is. Misschien als ik straks toch zelf mijn eten moet betalen, dat ik het dan wel een keer doe, maar voor nu vind ik het nogal een investering.

Miracle Morning Routine

Cynthia heeft een tijdlang (volgens mij nu niet meer?) de Miracle Morning Routine gedaan. Het lijkt me stiekem zo fijn om gewoon om 6 uur je bed uit te komen en meteen productief te zijn. Als het aan mij ligt kom ik pas rond een uur of 10 uit bed, als het niet later is. Voordat je dan eenmaal een beetje productief bent, heb je al aardig wat uren uit je dag verspild. Misschien niet per se in de vorm van de Miracle Morning, maar ik wil ’s ochtends eerder uit bed komen en productiever zijn, alvast een rondje hardlopen, dat soort dingen. Deze routine zou er echter wel voor moeten zorgen dat je routine in je ochtend brengt waardoor sporten makkelijker vol te houden is.

Wat voor challenge zou jij nog wel eens willen proberen? Misschien kan ik daar ook nog inspiratie uit op doen!

Liefs,
Nienke

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten