Close

Doelen voor 2017

doel

Ik ben niet zo van de goede voornemens, want laten we eerlijk zijn: die houden we een week vol en daarna vallen we weer terug in oude patronen. Daarnaast heb je geen nieuw jaar nodig voor goede voornemens. Je leven kun je op ieder willekeurig moment omgooien. Wel heb ik een aantal doelen die ik in 2017 hoop te bereiken.

Op mezelf gaan wonen

Ik ben er onderhand echt wel aan toe om op mezelf te gaan wonen. Ik heb het prima thuis, maar ik wil gewoon mijn eigen plekje. Ik ben hier echter wel vrij kritisch in en zie mezelf niet in een studentenhuis op een klein kamertje. Dat is de voornaamste reden dat ik wacht met op mezelf gaan wonen totdat ik een baan heb waarmee ik een redelijke woning kan betalen.

Een baan in de communicatie vinden

Inmiddels heb ik gelukkig al een baan waar ik voorlopig mee vooruit kan, maar in 2017 hoop ik toch wel een baan in de communicatie te kunnen vinden. Ondertussen ga ik al wel bij Bit Magazine aan de slag als schrijver voor de website, dus het zou leuk zijn als ik daar in verder zou kunnen stromen.

Eigen bedrijf opzetten

Het komende jaar hoop ik ook langzaamaan een eigen bedrijf op te kunnen gaan zetten, maar dat hangt natuurlijk ook een beetje af van eventuele andere banen en hoe druk ik het daar mee heb. Ik wil tenslotte pas voor mezelf beginnen als ik daar ook de tijd voor heb.

Gaan sporten

Het afgelopen jaar wilde ik gaan hardlopen, maar weet je… Dat is mijn ding gewoon niet. Misschien neem ik een abonnement op de sportschool als ik eenmaal een vaste baan heb, of misschien dat ik eens begin met skeeleren, of gewoon thuis workouts ga doen. Eigenlijk wil ik dit ieder jaar doen, maar ja… Dit soort fases zijn bij mij meestal van korte duur. Ik rijd natuurlijk paard en ik ben de laatste die zegt dat dat geen sport is, maar met een uurtje per week kom je daar gewoon ook niet zover mee.

Meer tijd in Today’s Feminism steken

Het komende jaar wil ik meer tijd in mijn sideproject Today’s Feminism, een platform omtrent sociale issues, steken. Ik vind het interessant om over te schrijven maar de laatste weken komt het er niet zo van. Dit wil ik wel meer gaan doen, voor zover ik daar straks tijd voor ga hebben.

Verder ga ik natuurlijk, voor zover mogelijk, gewoon door met Dreaming Out Loud, maar heel eerlijk gezegd staat er nog niet veel op de planning. Er zal dus in 2017 hoogstwaarschijnlijk niet dagelijks een blogpost online staan, en ik wil mezelf ook niet aan vaste dagen vastleggen, dus zoals altijd zien jullie vanzelf wel of er iets online komt of niet 🙂

Wat zijn jullie doelen voor 2017?

Liefs,
Nienke

1 thought on “Doelen voor 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten