Close

Essence All About Romance

Ik was al erg tevreden over de All About paletten van Essence, dus toen ik zag dat er een nieuwe was moest ik deze natuurlijk hebben. Ik heb hier nog maar weinig bloggers over gehoord en ook bij de assortimentsupdate posts kan ik me niet herinneren dat ik dit All About Romance palette voor bij heb zien komen, maar hier is ie dus!

All About Romance doet me eigenlijk best wel aan All About Nude denken door de bruine tinten, maar dan met een groen kleurtje er tussen. Is niet erg, want ik ben heel blij met mijn All About Nude palette, maar wel een interessante keuze van Essence om dan nog zo’n palette te maken.

Toen ik All About Romance echter naast All About Nude legde was Romance wel wat rozer, terwijl nude wat bruiner was. All About Romance komt in hetzelfde soort doosje dat we ook van de andere paletten van deze serie kennen. Ik vind het zelf wel een leuk doosje. Het ziet er wel wat goedkoop uit, maar dat bevalt me eigenlijk wel (zonder mezelf nou goedkoop te willen noemen). Toen ik de andere All About paletten kocht hadden deze nog een beetje hun eigen lettertype, maar dat hebben ze volgens mij losgelaten als ik deze zo zie. Ze hebben in ieder geval hetzelfde lettertype als All About Chocolates gebruikt.

Zoals ik al liet doorschemeren ben ik fan van deze paletten en ik heb ze dan ook allemaal in mijn stash, op All About Candies na. Ik moet wel toegeven dat ik Sunset en Paradise nou ook niet echt heel veel gebruik, maar als dit wel jouw kleuren zijn kan ik deze paletten zeker wel aanraden.

Dan de kleuren van dit palette. All About Romance bevat allemaal kleuren met een shimmer. Van links naar rechts, boven naar onder zie je een witte kleur, een mintgroene kleur, een beige-achtige kleur, een zachtroze kleur, een donkere bruin/paarsige en een donkerbruine kleur. Nou ja, de foto’s spreekt misschien wat beter tot de verbeelding.

Over de swatches van dit palette was ik niet ontevreden. Op zich geven ze wel aardig wat pigment af, maar bij de lichte kleuren is dit naar mijn mening meer shimmer dan echt kleur, maar toch kun je er nog wel pastelkleuren in herkennen. Ik denk echter dat dat vooral is omdat je ze hier naast elkaar ziet, maar dat als je ze los van elkaar ziet, deze kleuren minder opvallend zijn. Ik ben daarom ook enthousiaster over de twee donkere kleuren. Vooral de paarsachtige kleur vind ik mooi, en dat is ook een kleur die ik wel zou gebruiken.

Ondanks dat ben ik zeker niet ontevreden over het palette, zeker niet voor het geld dat je ervoor neertelt, daarvoor is het echt een prima palette. Doordat het zoveel donkere als lichte kleuren heeft, kun je er gevarieerde ooglooks mee creeeren.

Het Essence All About Romance palette is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €3,59. Bij een eerder artikel gaf ik al aan dat ik de foto op de site van Kruidvat erg vond vertekenen en dat vind ik bij dit palette ook weer. De kleuren liggen echt dichter bij mijn foto’s dan bij de foto op de Kruidvat site.

Wat vinden jullie van dit palette?

TwitterFacebookInstagramBloglovin’Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten