Skip to content

Mijn favoriete films van 2017

Ondanks dat ik mijn film challenge niet ga halen, heb ik wel een hoop films gezien dit jaar. Het leek me daarom toch leuk om mijn 10 favoriete films hiervan op een rijtje te zetten. Het zijn allemaal films die dit jaar uit zijn gekomen, dus als je nog op zoek bent naar een leuke film…

1. Wonder Woman

2. Thor: Ragnarok

3. Star Wars: The Last Jedi

4. Baby Driver

5. Atomic Blonde

6. Home Again

7. The Big Sick

8. Molly’s Game

9. The Hitman’s Bodyguard

10. Gifted

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten