Close

Mijn favoriete series op dit moment

De afgelopen tijd heb ik weer wat nieuwe series ontdekt, die misschien niet allemaal even bekend zijn. Het leek me daarom wel weer eens leuk om mijn favorieten op een rijtje te zetten.


Imposters

Imposters gaat over Maddie, een oplichter die welvarende mensen verliefd op haar laat worden, met ze trouwt en vervolgens al hun geld steelt en er vandoor gaat. Wanneer Esra, nadat hij door ‘Ava’ (zo noemde Maddie zich bij hem) bestolen is, bezoek krijgt van Richie die dit ook mee heeft gemaakt, besluiten ze samen op zoek te gaan naar Maddie. In hun zoektocht komen ze Jules tegen, een vrouw die ook met Maddie, in haar geval Cece, getrouwd is geweest en door haar bestolen is. Met z’n drieën gaan ze naar Maddie op zoek. Naast deze zoektocht zie je in de serie ook hoe Maddie als Saffron haar volgende slachtoffer probeert te verleiden.

Riverdale

Riverdale is wel een beetje de hype op serie-gebied op dit moment. Het is gebaseerd op de Archie Comics, over Archie Andrews. De serie speelt zich af in Riverdale, een stad die opgeschrikt wordt door de moord op Jason Blossom op de Fourth of July. De vraag is wie dit gedaan heeft. Jason’s tweelingzus Cheryl, de ouders van zijn vriendin Polly? De serie focust vooral op Archie en zijn vrienden Betty, Jughead, Veronica en Valerie. Persoonlijk vind ik Archie niet zo’n boeiend personage en vind ik de storyline rondom Jughead interessanter. De eerste zeven afleveringen van Riverdale staan op Netflix en 31 maart gaat het weer verder.

Doubt

Doubt gaat over een advocate (Katherine Heigl, bekend van diverse romcoms en Grey’s Anatomy) die verliefd wordt op een van haar cliënten, die beschuldigd wordt van de moord op zijn vriendin toen ze beiden tieners waren. Hiervan zijn nog maar een paar afleveringen, maar mijn interesse werd vooral gewekt doordat Katherine Heigl er in zat.

Scream Queens

Scream Queens heb ik een paar maanden geleden gebingewatched, maar seizoen 2 ging ik niet zo snel doorheen. Recent heb ik weer een aantal afleveringen gekeken en ben ik wel weer hooked. Over the top is Scream Queens natuurlijk wel en soms erger ik me daar ook wel aan, maar uiteindelijk is het verhaal allemaal ook vrij surrealistisch. De manier waarop de Chanels met Chanel #5 omgaan vind ik regelmatig een heel slecht voorbeeld aangezien die gewoon straight up gepest wordt door de meiden die haar vriendinnen zouden moeten zijn, maar dat is nou eenmaal zoals ze Chanel als personage neer willen zetten. Toch vind ik dat soms wel te ver gaan, maar oké. Oh, en ik erger me eraan dat ze dat masker nooit eens af trekken bij die moordenaars.

Pretty Little Liars

Ja, zeker geen nieuwe, en het merendeel had ik ook allang gezien. Ik liep echter nog een paar afleveringen achter die ik pas gezien heb en nu ben ik toch wel heel benieuwd naar de tweede helft van het laatste seizoen. Dit begint ergens in april.

The 100

Dit is een hele recente favoriete serie, waarvoor ik deze post speciaal nog even aan heb gepast. Sinds in weer internet heb, heb ik ook weer Netflix en besloot ik aan een nieuwe serie te beginnen. Dit is The 100 geworden, en man, I’m hooked! Ik heb seizoen 1 al helemaal gezien en de eerste paar afleveringen van seizoen 2 ook. The 100 gaat over 100 jeugdcriminelen die al hun hele leven op een ruimteschip wonen omdat de aarde onleefbaar is. Totdat kanselier Jaha besluit om 100 van deze jongeren, the 100 dus, naar de aarde te sturen om te kijken of deze bijna 100 jaar later leefbaar is. Op aarde lopen the 100 tegen allerlei bedreigingen aan waar ze niet op gerekend hadden.

Prison Break

Nog even een bonusserie, want deze is namelijk nog niet begonnen, maar wilde ik toch even tippen. In april komt er namelijk een nieuw seizoen van Prison Break, en ik ben er in ieder geval erg benieuwd naar! Het vierde seizoen vond ik toendertijd nogal vaag, maar hopelijk is deze beter. Een heel groot deel van de originele cast komt terug voor die nieuwe seizoen, wat ik altijd wel een must vind bij een serie die zo opnieuw leven in wordt geblazen. Zo gaan we in ieder geval Michael en Lincoln weer terug zien, maar ook T-Bag, C-Note, Sarah en Sucre.

Dat waren de series die ik op dit moment aanraad!

Liefs,
Nienke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten