Close

Favorieten van de afgelopen maanden

favorieten

Mijn maandelijkse favorieten schieten er al maanden bij in, dus daarom wil ik vandaag mijn favorieten van de afgelopen maanden delen. Op dit moment draag ik niet zoveel make-up, wat ook wel in mijn favorieten terug te zien is.


Riverdale

Riverdale hebben jullie al eerder voorbij zien komen bij mijn favoriete series. Het is een nieuwe Netflixserie over het plaatsje Riverdale dat opgeschrikt wordt door de verdwijning van Jason Blossom. Het is wel een beetje een typisch high school ‘drama’ serie, maar toch wel vermakelijk. Iedere week staat er een nieuwe aflevering op Netflix.

petrie melbourne

Petrie Melbourne

In januari kreeg ik van mijn ouders alvast een vervroegd verjaardagscadeau: mijn eerste paar leren paardrijlaarzen. Het werden de Petrie Melbournes, na een hoop verschillende laarzen gepast te hebben die geen van allen pasten omdat ik een moeilijke maat heb. In het begin waren ze echt vreselijk om mee te rijden, omdat ze echt ingereden moesten worden, maar inmiddels zitten ze gelukkig wel fijn. Zolang ik er maar niet uren lang op hoef te lopen, haha. Leren laarzen zien er gewoon een stuk chiquer uit, en ze geven ook veel meer steun dan de chaps waar ik eerst mee reed.

One OK Rock – Ambitions

Eind 2016 bracht One OK Rock hun nieuwe album uit, en hoewel ik nooit zoveel met de band gehad heb, vind ik dit wel een heel goed album! Ook 5 Seconds Of Summer en Alex van All Time Low zingen erop, wat natuurlijk mooi meegenomen is. Mijn favorieten zijn Taking Off, Bombs Away en Take What You Want.

mac mehr

MAC Mehr

Waar ik vorig jaar nog heel erg van de felle lipsticks was, ben ik de laatste tijd toch vooral de wat neutralere lipsticks gaan waarderen. Een lipstick die ik de afgelopen maanden veel droeg was MAC Mehr. Het is een roze/bruin-achtige nude kleur.

Imposters

Een andere serie die ik dit jaar ontdekte is Imposters. Het gaat over drie mensen, Esra, Cece en Richie, die opgelicht zijn door Maddie. Zij is oplichter van beroep, waarbij ze mensen verliefd op haar laat worden, met ze trouwt en ze dan besteelt.

The Edge Of Seventeen

Over The Edge Of Seventeen vertelde ik ook al in de eerste filmupdate. Wat een geweldige film. Helemaal mijn humor, en ook niet zo perfect als dat het leven van een tiener normaal gesproken weergegeven wordt. Echt een aanrader.

manizer sisters thebalm

TheBalm The Manizer Sisters

Ik heb nooit zo gezien wat iedereen zo geweldig vond aan highlighter, maar toen dit palette van TheBalm in de aanbieding was besloot ik dit toch te kopen. Volgens mij betaalde ik zo’n €25 voor deze drie highlighters, terwijl ze normaal gesproken zo’n €23 per stuk zijn. Vooral de Cindy-Lou Manizer gebruik ik veel, maar ook de Mary-Lou Manizer. Betty-Lou Manizer gebruik ik eerlijk gezegd niet, maar wie weet is die mooi als ik van de zomer wat bruiner ben.

The 100

Over The 100 heb ik al veel verteld: 100 jonge criminelen (goed, eigenlijk 99) worden naar de aarde gestuurd die al bijna 100 jaar onbewoonbaar is na een kernramp. Deze 100 worden gestuurd om te ontdekken of de aarde alweer bewoonbaar is. Natuurlijk komen ze daar allerlei onverwachte obstakels tegen. Seizoen 1 en 2 zijn geweldig, seizoen 3 vond ik helemaal niks aan en seizoen 4 maakt seizoen 3 wel weer goed. Alle afleveringen staan op Netflix (voor zolang het duurt).

you me at six night people

You Me At Six – Night People

In januari bracht You Me At Six hun nieuwe album uit en in eerste instantie luisterde ik er eigenlijk maar een paar liedjes van. Totdat ik weer naar You Me At Six ging en de nummers live toch allemaal wel heel tof klonken. Toen heb ik het album gekocht om te laten signeren, en sindsdien luister ik er heel veel naar. Ook naar oudere You Me At Six nummers trouwens.

Dat waren mijn favorieten van de afgelopen maanden alweer! Niet zoveel, maar doordat het over meerdere maanden is zijn het natuurlijk ook wel echt de blijvende favorieten en geen dingen die ik maar 1 maand gebruikt heb.

Liefs,
Nienke

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten