Close

Favorieten van juli

Het is al een tijd geleden dat ik voor het laatst over favorieten heb verteld op mijn blog. Ik vond het daarom wel weer eens tijd, ook al waren het er deze maand ook niet heel veel. Ik ga mijn best doen om weer maandelijks bij te houden wat mijn favoriete van deze maand waren. Ik verwacht zomaar dat ik er in augustus meer ga hebben 😌

Favoriete YouTuber

Shane Dawson

Een YouTuber die ik van naam al heel lang ken, maar eigenlijk pas recent ben gaan kijken, is Shane Dawson. De laatste tijd maakt ie vooral hele lange video’s met z’n vriendengroep die me niet per se interesseren, maar zijn conspiracy theory videos heb ik wel flink gebingewatched deze maand.

iNabber

iNabber is een YouTuber die ik vooral de laatste weken veel gekeken heb. Hij maakt veel wat hij ‘commentary’ video’s noemt, waarin hij dus reageert op dingen die gebeuren in de YouTube-wereld. Met name zijn video’s over grote Britse YouTubers vind ik interessant om te zien, omdat ik hierover best goed op een lijn zit met hem.

Favoriete eten

MyMuesli

Wat ik de afgelopen maand veel at was muesli van MyMuesli. Of ja, dit at ik vooral als ontbijt, de rest van de dag eigenlijk niet. Ik ga hier nog een post over schrijven maar wilde dit toch vast hier benoemen, omdat deze muesli ontbijten voor mij wel echt beter te doen maakt. Ik krijg ’s ochtends namelijk niet zoveel weg, en deze muesli neem ik gewoon met yoghurt mee in een beker naar mijn werk. De smaken op de foto zijn overigens pas net besteld, dus die heb ik nog niet uitgebreid kunnen proeven. De afgelopen maand at ik vooral I Love You Muesli.

Favoriete albums

Panic! At The Disco – Pray For The Wicked

5 Seconds Of Summer – Youngblood

Waterparks – Entertainment

Favoriete film

Ant Man & The Wasp

Favoriete serie

Free Rein

Deze maand kwam seizoen 2 van de – eigenlijk kinder – serie Free Rein (Vrije Teugels) uit. Dit is een paardenserie met een hoog penny-gehalte, maar ik kan er echt van genieten. De serie staat op Netflix, alleen wel even op Engels zetten in plaats van Nederlands. Behalve Free Rein heb ik eigenlijk niet echt series gekeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten