Skip to content

Favorieten van september

favorieten september

Deze maand heb ik weer behoorlijk wat favorieten voor jullie verzameld! Er zitten best een aantal beautyfavorieten bij, maar natuurlijk ook genoeg lifestyle. Van alles wat, een beetje. Benieuwd naar mijn favorieten van september?

mijn kleurboek

Mijn Kleurboek

Een app die ik met name aan het begin van de maand veel gebruikt heb is Mijn Kleurboek. Dit is eigenlijk gewoon een app versie van de populaire kleurboeken voor volwassenen. Voordeel hiervan is dat je dus geen heel vakje in hoeft te kleuren, maar het alleen maar aan hoeft te tikken. Nadeel is dan weer dat dat bij kleine vakjes vrijwel onmogelijk is.

urban decay all nighter setting spray

Urban Decay All Nighter Setting Spray

Deze setting spray stond al een tijdje op mijn verlanglijstje omdat dit toch wel dé setting spray is. Sinds ik deze heb gebruik ik mijn MAC Fix + eigenlijk bijna niet meer. Met deze spray blijft mijn make-up heel goed op z’n plaats zitten, maar ik moet er wel bij zeggen dat ik deze ongeveer net zolang gebruik als mijn Estée Lauder foundation, dus die zal daar ook wel aan bijdragen.

dr martens 1460 red

Dr. Martens 1460 Red

Vorige maand kocht ik nog een paar Dr. Martens en eerlijk gezegd draag ik deze meer dan mijn zwarte. Ik heb ook het idee dat deze wat lichter en minder warm zijn, wat ze in de zomer beter draagbaar maakt, maar volgens mij is het in principe hetzelfde model dus ik weet niet of dat waar is.

vi derm intense hydration serum

VI Derm Intense Hydration Serum

Toen ik een tijd geleden bij Ici Paris XL mijn Estée Lauder foundation van mijn moeder kreeg merkte de verkoopster op dat ik een erg vochtarme huid had en raadde ze aan op hydraterende producten te gebruiken. Ik had het VI Derm Intense Hydration Serum nog staan, wat ik van mijn stagebedrijf gekregen heb. ’s Ochtends voelt mijn huid regelmatig heel droog aan, maar als ik dan een laagje van dit serum aanbreng is dat al snel een stuk minder waardoor mijn make-up ook mooier zit. Echt een aanrader voor de vochtarme huid.

essence silky touch blush babydoll

Essence Silk Touch Blush 20 Babydoll

Deze blush heb ik al een hele tijd liggen, maar ik gebruikte hem bijna nooit. Aan het begin van de maand pakte ik hem er eens bij, en sindsdien is hij verplaatst naar mijn everyday bakje en gebruik ik deze blush bijna dagelijks. De kleur komt niet echt overeen op de foto, want die was erg moeilijk vast te leggen.

todo movies app

TodoMovies

Deze app gebruik ik sinds deze maand om bij te houden welke films ik gekeken heb. Op dit moment zijn dat er ruim 400, al ben ik ervan overtuigd dat ik er een hoop mis. Deze app stimuleert me ook wel om meer films te kijken, want ik vink graag dingen af, en dat is weer goed voor mijn film challenge. Ook kun je in deze app bijhouden welke films je nog wil zien.

benefit hoola bronzer

Benefit Hoola Bronzer

Ik wilde Hoola al even proberen, maar vond het toch wel veel geld voor een bronzer. Toen ik bij Douglas zag dat ze een travel size voor €15 hadden besloot ik deze te kopen. Met een poeder doe je tenslotte toch eeuwig. Ik ben heel tevreden over het natuurlijke effect dat Hoola geeft, en het is dan ook niet voor niks een erg populaire bronzer.

all time low straight to dvd past present and future hearts

Straight To DVD II: Past, Present & Future Hearts

Deze maand bracht All Time Low dan eindelijk hun highly anticipated tweede DVD uit. Deze DVD vertelt hun verhaal sinds de vorige DVD in 2010 uitkwam, en net zoals de eerste staat er ook weer een liveshow op. Op de CD staan ook twee nieuwe nummers die jullie *spoiler* beiden in de volgende Music Monday terug kunnen zien.

captain america winter soldier

Captain America: The Winter Soldier

De afgelopen maand keek ik zo’n beetje alle Avengers films, en hoewel ik ze allemaal leuk vond is The Winter Soldier denk ik wel mijn favoriet, met The Avengers op de tweede plaats. Deze vond ik dan ook wel de moeite om op DVD aan te schaffen. Meer over de film in de filmupdate die binnenkort online komt.

kruidvat chocolade pepernoten

Chocoladepepernoten

Het is weer zover, de pepernoten liggen in de winkel! Gewone pepernoten heb ik niet zoveel mee, maar chocoladepepernoten zijn hemels. Zodra ik ze in de winkel zag liggen heb ik meteen een zak meegenomen. Veel mensen klagen erover dat het nu al in de winkel ligt, maar aangezien Sinterklaas mijn favoriete feestdag (feestperiode?) is, word ik er alleen maar blij van. Tot nu toen zij die van Kruidvat mijn favoriet.

externe harde schijf my passport mac wd

WD My Passport for MAC

Deze maand kocht ik eindelijk eens een externe harde schijf die ik al een tijdje wilde. Ik ging voor de 1TB Mac variant van WD. De opstartschijf van mijn MacBook was steeds bijna vol en daar was ik onderhand wel klaar mee. Uiteindelijk heb ik een aantal foto’s, alle bestanden voor mijn scriptie en een hoop oude foto’s erop gezet met de gedachte, nu zal hij wel ver vol zijn. Maar nee, nog 930 GB over. Goede investering 👌

Wunderlist

Wunderlist is echt zo’n site die ik bij vlagen heel veel gebruik en dan weer maanden niet. Op deze site kun je to do lists maken. Deze maand gebruikte ik Wunderlist met name om bij te houden wat ik nog allemaal moest doen voor mijn scriptie. Heel fijn om dingen af te kunnen vinken. Ook gebruikte ik het voor andere dingen die ik moest doen, zoals een pakketje bestellen, omdat ik de afgelopen maand met mijn scriptie enzo nogal wat aan mijn hoofd had en dat soort dingen niet wilde vergeten.

ps primark strobing kit highlighter

P.S. Strobing Kit

Een tijdje geleden kocht ik bij Primark deze kit met highlighters. Ik zou de kwaliteit nou niet geweldig willen noemen, maar slecht is hij zeker niet, en ik merk dat ik dit palette er eigenlijk dagelijks bij pak. Reden genoeg om hem in mijn favorieten te benoemen, dacht ik zo.

mijn series

Mijn Series

Ik kijk graag series, maar het probleem is dat ik vaak vergeet verder te kijken, om vervolgens niet meer te weten waar ik ben gebleven. Met de app Mijn Series kun je bijhouden welke afleveringen je van een serie gezien hebt. Je kunt ook zien hoeveel uur/dagen je aan een bepaalde serie besteed hebt, al wil je dat misschien liever niet weten… Tot nu toe staan alle series die ik gekeken heb in de app, dus het is ook niet zo dat hij alleen handig is voor populaire series.

political animals

Political Animals

Toegegeven, deze miniserie keek ik met name omdat Sebastian Stan er in zit, maar uiteindelijk vond ik het ook wel een erg goede serie. Political Animals gaat over de secretary of state Elaine Barrish en haar man, Bud Hammond, de ex-president van de VS, en hoe hun gezin onder hun werk lijdt. Naar mijn mening ook wel een van Sebastian Stan’s betere rollen, waarvoor hij dan ook genomineerd werd voor een Critics’ Choice Television Award. In deze serie speelt Sebastian de zoon van Elaine en Bud, TJ, die homo is en kampt met een cocaïneverslaving omdat hij de druk van het leven in het Witte Huis niet aan kon.

Wat waren jouw favoriete producten van deze maand?

Liefs,
Nienke

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten