Close

Films waar ik naar uitkijk in 2017

Vandaag vertel ik over een aantal films waar ik naar uitkijk in 2017. Of dit nou is omdat Sebastian Stan of Chris Evans er in zit, of omdat het verhaal me aanspreekt doet er niet toe: deze films die in 2017 uit komen wil ik sowieso zien!


Gifted

Gifted gaat over een hoogbegaafd meisje dat na het overlijden van haar moeder bij haar oom (Chris Evans) is gaan wonen. Hij vindt het belangrijk dat zij, ondanks daar intelligentie, de kans krijgt om een normale jeugd te hebben. Haar oma daarentegen, vindt dat er iets met al die kennis gedaan moet worden en wil haar naar een speciale school sturen. Dat is tenminste wat ik uit de trailer op maak. Gifted komt in de VS op 12 april uit.

Spider-Man: Homecoming

Volgend jaar komen er drie Marvels films uit (Spider-Man, Guardians Of The Galaxy Volume 2 & Thor Ragnarok), maar naar Spiderman ben ik toch wel het meest benieuwd. Ik vond Tom Holland een leuke spiderman in Captain America: Civil War en ik denk dat dit ook weer een goede film gaat worden. Spider-man: Homecoming komt in Nederland op 6 juli uit.

i'm not here

I’m Not Here

Eerlijk gezegd heb ik geen idee waar deze over gaat, ik weet alleen dat Sebastian Stan er in zit en dat hij blond is. En dat hij een baby vasthoudt. “A man strives for redemption when he meets a flawed yet fearless woman,” aldus IMDb. Een releasedatum van I’m Not Here is nog niet bekend, maar de film is al wel in post-production.

Logan Lucky

Logan Lucky gaat over twee broers die een heist proberen te plegen tijdens een NASCAR race. Ook over deze film is nog niet veel bekend, behalve dat Sebastian Stan, Adam Driver en Channing Tatum er in zitten. Logan Lucky komt in de VS op 13 oktober uit, maar voor Nederland is nog geen datum bekend.

The Circle

Het boek waar deze film op gebaseerd is heb ik niet gelezen, maar na het zien van de trailer van The Circle moet ik dat denk ik toch maar eens gaan doen. Ik vond hem fascinerend en het help ook dat de hoofdrol voor Emma Watson is weggelegd. The Circle komt 11 mei uit in Nederland.

The Lego Batman Movie

The Lego Movie die een paar jaar geleden uitkwam was gold, en toen was Batman al een van de beste personages. Uiteraard moet ik dus naar The Lego Batman Movie. Waarschijnlijk zullen Donna en ik bij de eerste showing in de bioscoop zitten. The Lego Batman Movie komt op 8 februari uit.

star wars

Star Wars: Episode VIII

Tot slot natuurlijk de 8e Star Wars. Volgens mij is ook hier nog niet zoveel over bekend nu de nadruk meer op Rogue One ligt, maar ik ben zeker benieuwd hoe het verhaal van de nieuwe Star Wars generatie verder gaat. Star Wars: Episode VIII komt in Nederland op 15 december uit.

Naar welke films die in 2017 uitkomen kijken jullie uit?

Liefs,
Nienke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten