Skip to content

Films waar ik naar uitkijk in 2018

Een van mijn best gelezen posts van de afgelopen jaren is die over de films waar ik naar uit keek in 2017. Dan ga ik die voor 2018 natuurlijk gewoon weer herhalen! Ook dit jaar belooft namelijk een goed filmjaar te worden!

Avengers: Infinity War – 25 april

Voor mij dé film om naar uit te kijken (waardoor ik tegelijkertijd ook bang ben dat hij gigantisch tegen gaat vallen). Als je mijn blog een beetje volgt weet je waarschijnlijk wel dat ik groot MCU fan ben, en ik kan dan ook niet wachten om al mijn favoriete superheroes (en vooral ook Bucky Barnes) bij elkaar te zien komen voor Infinity War. In Avengers: Infinity War komen alle helden uit de MCU, zoals de Avengers, de Guardians Of The Galaxy, Dr. Strange en Black Panther, samen om Thanos te verslaan. Ik heb wel een beetje mijn twijfels over hoe ze er met zoveel characters een goed verhaal van gaan maken, maar we gaan het zien. Ik kan in ieder geval van Chris Evans en Sebastian Stan genieten 🙂

I, Tonya – 22 februari

Over Sebastian Stan gesproken, ik ben ook benieuwd naar I, Tonya. I, Tonya is een film over het leven van schaatsster Tonya Harding die in de jaren ’90 nogal in opspraak was doordat zij een bijdrage gehad zou hebben aan de verwonding van een mede-schaatsster. Tonya wordt in deze film vertolkt door Margot Robbie en haar man Jeff dus door Sebastian Stan. Van wat ik in de trailer heb gezien hebben Tonya en Jeff nogal een bizarre relatie dus ik ben wel benieuwd naar deze film.

Jurassic World: Fallen Kingdom – 7 juni

Komend jaar komt het tweede deel van Jurassic World uit. Gezien ik Jurassic World een erg leuke film vond, ben ik zeker benieuwd naar het vervolg, waarin je in ieder geval ook Chris Pratt als Owen en Bryce Dallas Howard als Claire terug gaat zien. Ooit wil ik ook nog de Jurassic Park films terug gaan kijken, maar voor nu kijk ik uit naar deze nieuwe dinosaurfilm.

Deadpool 2 – 1 juni (USA)

Deadpool trok twee jaar geleden in eerste instantie mijn aandacht door hun ijzersterke marketing, en ik ben dan ook erg benieuwd hoe ze dat voor deze film aan gaan pakken. Er is al een promo rondom Logan online gekomen, en een ‘Wet on wet’-teaser. Daarnaast vond ik Deadpool ook gewoon een erg leuke film, is de humor helemaal mijn smaak, en ben ik ook fan van Ryan Reynolds, dus Deadpool 2 gaat ongetwijfeld een succes worden!

Ocean’s 8 – 8 juni (USA)

Een female remake van een film met een mannencast? Sign me up! Na de vrouwelijke Ghostbusters remake, kan ik niet wachten op Ocean’s 8. Vrouwen in de georganiseerde misdaad, daar wil ik meer van zien. Bij soortgelijke films zijn de belangrijke rollen (de damsel in distress daargelaten) eigenlijk altijd voor mannen weggelegd, dus ik kan alleen maar enthousiast zijn over een film die dit eens om gooit. En met wat voor een cast! Bekende namen als Sandra Bullock, Rihanna, Anne Hathaway, Cate Blanchett en Helena Bonham Carter komen allemaal in deze film voorbij.

Ant-Man and the Wasp – 18 juli

De zoveelste Marvel film van dit rijtje, Ant-Man and the Wasp, komt ook in 2018 uit. Zoals je al zou verwachten is dit een vervolg op Ant-Man, met Paul Rudd in de hoofdrol. Ik vond Ant-Man, net als Deadpool, ook qua humor erg leuk, en ben dan ook heel benieuwd naar Ant-Man and the Wasp.

 

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten