Skip to content

Gosh Frosted Sand


Naar de Gosh Frosted Sand lakjes heb ik al vaker staan kijken maar ik vond ze toch wel aan de dure kant. Toen ik zag dat Anne Solveig ze in haar blogsale verkocht voor €2 per stuk besloot ik de zilveren en de gouden kleur te kopen. Vandaag vertel ik jullie wat ik van deze lakjes vind.

De potjes zien er niet heel speciaal uit, maar ik vind ze wel mooi. De Frosted Sand lijn kun je herkennen aan de “ringen” op de dop waar “Frosted Sand Look” in staat. Het linker lakje heet Gold Frosted en het rechter Silver Frosted. Er zijn nog 6 Frosted Sand lakjes: een paarse, een blauwe, een groene en drie verschillende roze tinten.

Dit is Silver Frosted op mijn nagels, met twee laagjes. Na een laagje dekt hij ook al redelijk, maar na de tweede laag helemaal. Het “Frosted Sand” effect voel je goed op je nagels als je erover heen gaat, dus wat dat betreft doen deze lakjes zeker hun werk. Ik vind Silver Frosted in ieder geval mooi!

Dan Frosted Gold. In all honesty heb ik niet zoveel met goud. In sieraden wil ik het niet, in gespen wil ik het niet, maar op m’n nagels vond ik het toch wel kunnen. Dit lakje heeft naast gouden shimmers ook een soort van wit(goude) shimmers. Ik vind het in ieder geval een mooi feestelijk effect geven, en ondanks dat het goud is, ga ik deze wel vaker gebruiken.

Ik gebruikte, net als altijd, mijn OPI Glitter Off onder deze lakjes zodat ik ze er weer makkelijk af kan halen. Met nagellak remover is het overigens wel te doen, maar het is makkelijker met een peel off base.

Je kunt alle Frosted Sand lakjes van Gosh in het Gosh schap vinden bij Kruidvat of hier online kopen. Ze kosten nieuw €7,29 per stuk.

Wat vinden jullie van deze lakjes? Laat het in een reactie weten!

Liefs,
Nienke

One Comment

  1. Opzich wel leuk maar ik houd meer van felle kleuren. En het verwijderen van deze lakjes is altijd zo vervelend haha 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten