Close

Hema Pure Shine Lipstick 12

Alweer een tijdje geleden kocht ik bij de Hema deze Pure Shine lipstick in de kleur 12. Ik had er over gehoord dat hij op MAC’s Candy Yum Yum zou lijken. Nou vind ik Candy Yum Yum bij anderen altijd heel gaaf staan, maar zelf durfde ik het niet zo aan. Nou, dan probeer ik toch gewoon eerst hoe de budget variant staat?

Net als alle lipsticks van de Pure Shine lijn heeft de lipstick een zilveren huls met een doorzichtige huls eromheen. Echt chique ziet het er niet uit, maar daar is de prijs dan ook naar.

De lipstick heeft een erg felle roze kleur met een wat blauwige ondertoon, waardoor de link met Candy Yum Yum al snel gemaakt is.

Ondanks dat ik wist dat deze lipstick op Candy Yum Yum zou moeten lijken, verwachtte ik bij de naam ‘Pure Shine’ toch vooral glans en minder kleur, maar niets is minder waar. Deze lipstick geeft zeker wel kleur af, en wat voor een. Ik ben er nog niet uit of ik het voor mezelf nou echt een hele flatterende kleur vind, maar bij anderen vind ik hem wel erg gaaf staan.

Bij de swatch vond ik hem wel erg knalroze, maar op mijn lippen vind ik hem een stuk mooier. Hij is wel felroze, maar hij lijkt wat warmer dan bij de swatch.

Wat vinden jullie van deze lipstick?

TwitterFacebookInstagramBloglovin’Tumblr

2 thoughts on “Hema Pure Shine Lipstick 12

  1. Hij staat je erg mooi! Alleen vind ik hem voor een Pure Shine lipstick iets te mat helaas. De huls is niet zo mooi maar, net wat je zelf al zegt, de prijs is er ook naar. Ik moet zeggen dat ik de Hema cosmetica helemaal zo slecht niet is voor de prijs.
    Nailfinity onlangs geplaatst…OPI Romantically InvolvedMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten