Close

Horse Beads Touwhalster

horse beads

Vandaag eens een andere post dan normaal, maar ik ben wel benieuwd of er mensen zijn die het interessant vinden. Ik bestelde een tijdje geleden een touwhalster voor mijn verzorgpony Loulou op de site Horse Beads. Een touwhalster is een halster voor een paard, gemaakt van touw in plaats van de stugge stof waar ze normaal gesproken van gemaakt zijn. Ik bestelde er ook teugels bij, zodat ik er mee kan rijden.

Ik twijfelde al een hele tijd of ik een touwhalster zou bestellen. Veel mensen die zonder bit rijden zijn daar erg enthousiast over en ik denk dat het voor Loulou ook niet verkeerd zou zijn. Ik werd echter overgehaald door een foto van het touwhalster dat ik besteld heb op Horse Beads.

Het leuke van Horse Beads is dat je je touwhalster precies zo samen kan stellen hoe jij hem wil hebben. Met teugels, zonder teugels, met leadrope, met neus- en/of kopstukken, de knopen, de clipjes en natuurlijk de kleuren. Ik koos voor een roze touwhalster met regenboog teugels en afwerking. Een touwhalster zorgt ervoor dat een paard in plaats van druk in de mond, druk op de neus voelt als je druk zet op de teugels.

Ik bestelde op 21 juli en op 30 juli werd het halster verzonden. Van te voren was al aangegeven dat het verzenden 10 tot 12 dagen kon duren. 31 juli kreeg ik het dan ook meteen binnen, dus toen het eenmaal verzonden was, was het ook zo binnen.

Ik ben tevreden over de service. Het duurt wel even, maar het touwhalster moet dan ook speciaal voor jou gemaakt worden dus dat is op zich niet heel vreemd. Het product is van goede kwaliteit. Ik betaalde er €26,95 inclusief verzendkosten voor.

Afhankelijk van hoe dit artikel in de smaak valt ga ik misschien wel vaker over paardenspullen schrijven, dus laat het vooral weten als je dit artikel interessant vond!

Nog even iets anders: Ik heb net WordPress geüpdatet en om de een of andere reden kan ik nu geen artikelen meer in plannen, of ja, ik kan ze inplannen maar ze worden niet gepost. Zolang ik niet weet waar dat door komt moet ik ze dus zelf online zetten en zullen de tijdstippen waarop dit gebeurd wisselen.

 

Liefs,
Nienke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten