Close

Ik ben jarig! (+ winactie GESLOTEN)

Happy birthday to me! Na vorige week mijn blog ben ik nu zelf aan de beurt om jarig te zijn. 21 word ik alweer. Het klinkt als een belangrijke leeftijd, maar eigenlijk mag ik helemaal niet zoveel meer dan toen ik 20 was. Behalve auto’s huren, wat wel handig is als ik ooit naar Amerika zou willen.

Bron

Mentaal ben ik nog steeds een 7-jarige die al weken van te voren met haar verjaardag bezig is. Zo heb ik van de week al gedroomd dat er niemand op mijn verjaardag kwam (en ik kan mijn dromen echt bijna nooit onthouden). Ik ben ondertussen wel zo volwassen dat als m’n moeder zegt dat ik de komende paar uur niet beneden mag komen, ik dan niet naar beneden sluip om te luisteren of ik kan horen waar ze mee bezig zijn, maar toch is die 7-jarige nog heel aanwezig.

Ik vier mijn verjaardag vandaag met mijn familie en vanavond gaan we uiteten. Voor de verandering kan ik vandaag eens lekker uitslapen en tegen de tijd dat ik wakker word gemaakt voor ontbijt hebben m’n ouders zelfs de taart al opgehaald. En die is mooi, maar dat zullen jullie maandag in Life As I Know It wel zien.

Deze winactie is inmiddels gesloten

Mijn verjaardag wil ik natuurlijk wel met jullie vieren, om jullie zo ook een beetje te bedanken voor het lezen van mijn blogs en het achterlaten van comments, bedankt! Al tijden beloof ik een winactie en vandaag is ie er dan. Geheel in stijl van Sinterklaas, cadeautjes weggeven op je eigen verjaardag. Sommige producten heb ik in Nederland gekocht, sommige in Amerika.

Dit pakket geef ik weg aan ÊÊn gelukkige lezer:

Het pakket bestaat uit:
– Essence Sun Club 2 in 1 Bronzer in de kleur Sunshine
– e.l.f. All Over Color Stick in de kleur Pink Lemonade
– Lady Speedstick Shower Fresh Invisible Dry
– e.l.f. Smoky Eyeshadow Palette
– Sinful Colors nagellak Park Avenue
– Essence I love Trends nagellak I’m So Fluffy
– Essence I love Trends nagellak Nude Sweet Nude
– e.l.f. Baked Blush in de kleur Peachy Cheeky
– Essence I love Nude oogschaduw Creme Brulee
– Catrice nagellak Kitch Me If You Can
– e.l.f. Super Glossy Lip Shine in de kleur Pink Pop
– Essence 3D oogschaduw Irresistible First Love
– Kruidvat Intense Hydrating Masker
– Kruidvat Fruity Cocktail Masker

Wat moet je doen om kans te maken?
– Volg Dreaming Out Loud op Bloglovin’ en like dit bericht.
– Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres en vertel welke stappen je gedaan hebt

Wat kun je doen om meer kans te maken?
– Like Dreaming Out Loud op Facebook (+1)
– Volg mij op Instagram (+1)
– Volg mij op Twitter (+1)

De winnaar zal ik bepalen met zo’n site waar je een naam kunt trekken of door zelf alle namen op briefjes te zetten en te grabbelen zodat het helemaal willekeurig is. Welke stappen je hebt uitgevoerd bepaald hoe vaak je naam er tussen zal staan. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Succes!

TwitterFacebookInstagramBloglovin’Tumblr

16 thoughts on “Ik ben jarig! (+ winactie GESLOTEN)

 1. Gefeliciteerd! Wat leuk, je bent oo dezelfde dag jarig als mijn zoon! Je droom gaat vast niet uitkomen 🙂
  Ik doe graag mee voor je mooie pakket! Ik volgde je al op bloglovin sabrina, nu ook op Instagram sabrinawtw en Twitter sabcom72.
  Een super fijne dag!

 2. Gefeliciteerd! En wat een leuk pakket trouwens. De oogschaduw van e.l.f., de nagellakjes, en de rest… wauw! Ik volg je op bloglovin en heb dit artikel een hartje gegeven. Ik heb sinds kort Twitter, dus daar volg ik je ook op. (EvavandenB). Mijn e-mail is evaavdbb@gmail.com.

  x Eva
  Eva onlangs geplaatst…â™Ĩ Liebster award!My Profile

 3. Gefeliciteerd. Ik word dit jaar al weer 22, het enige vervelende er aan is dat mensen van je verwachten dat je wat volwassener wordt. Helaas zijn hun verwachtingen nog niet helemaal uit gekomen 😛
  Heel leuk pakket, ik maak graag een kansje. Ik ben vooral benieuwd naar de producten van elf, ik heb dat merk nog nooit gebruikt.
  Ik volg je op bloglovin (sandra9454) en op twitter (@xsajo)
  Fijne verjaardag nog!

 4. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad en wens je nog een fijne avond toe 🙂
  Wat een geweldig pakket! Ik doe graag mee. Ik volg je via Bloglovin (heb bericht een like gegeven), Instagram en Twitter.
  Amanda onlangs geplaatst…Mijn gewonnen boekenpakketMy Profile

 5. Gefeliciteerd! En wat een waanzinnige winactie als traktatie. Ik heb alle kansen benut en doe dus graag mee.

 6. Gefeliciteerd!!! Wat een geweldig leuke en lieve manier om je verjaardag met andere mensen te delen zeg!!! Ik volg en <3 je op bloglovin en volg je op instagram 🙂 (onder liesvan88)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten