Close

In The Spotlight #3

Met deze nieuwe In The Spotlight ben ik al even bezig, dus het zijn niet allemaal echt nieuwe posts, maar alsnog wel posts die een plekje in de schijnwerpers verdienen. In The Spotlight is een categorie waarin ik blogposts, video’s of andere artikelen die mij in het bijzonder aanspraken nog wat extra aandacht geef, en natuurlijk ook vertel waarom ze mij aanspraken.

Beauty Koning – Bullshit in de make-up
In deze post heeft Cynthia schijt aan alle ongeschreven regels die er in de make-upwereld gelden, zoals geen felle ooglook en felle lipstick combineren of geen blauwe oogschaduw op blauwe ogen. Doe gewoon precies wat jij wilt op het gebied van make-up en trek je van deze regels helemaal niks aan, dat wil Cynthia hier duidelijk maken.

Mainly Marlot – Bloggen en geld verdienen
We zeggen in de blogwereld wel altijd zo mooi dat het allemaal niet om cijfers gaat, maar laten we eerlijk zijn, natuurlijk wel. Als niemand je blog leest is de motivatie om te schrijven toch echt een stuk verder te zoeken dan wanneer dit wel gebeurd. Bezoekersaantallen laten zien hoe goed mensen jou vinden, en dat beetje bevestiging wil iedereen stiekem toch? Marlot bespreekt hier een aspect van het bloggen wat niet zo vaak besproken wordt, en ik vind het een sterk artikel.

Thamar Kempees – Mijn tatoeages en ik willen dit niet meer horen
En gelijk heeft ze! Tatoeages daar kies je zelf voor en die hoef je aan helemaal niemand te verantwoorden. Ik heb ze nog niet maar wil ze later wel en dat is mijn keuze, en dan hoef ik de meeste van deze vragen echt niet te horen.

Onne Di – Draag Wat JIJ Wil

Stories by Bente – Extravert zijn, dan hoor je er pas echt bij
Als introvert heb ik zelf ook al zo vaak geprobeerd om een post over dit onderwerp te schrijven maar tot nu toe ben ik er nog niet tevreden over. Bente verwoordt in dit artikel heel goed dat er helemaal niks mis is met introvert zijn. Er komt nog wel een artikel van mij over hoor, want ik heb er nog veel meer over te zeggen, maar dat zal nog even duren.

Gerhilde Maakt – Dertig. Tijd voor Kinderen.
Ik weet het, ik ben pas 21 en absoluut niet met kinderen bezig, maar deze post van Gerhilde vind ik erg sterk. Ze beschrijft dat, als je een bepaalde leeftijd hebt en al een lange relatie, de vraag wanneer je kinderen krijgt onontkomelijk is. Ik zie het ook bij bloggers: Cynthia van Miss Lipgloss krijgt regelmatig de vraag wanneer zij kinderen wil. Niet eens of ze kinderen wil, maar wanneer. Ik vind dat zo’n onzin om er altijd maar vanuit te gaan dat iedereen kinderen wil.

Teske – 20 levenslessen in 20 jaar
Bij het eerste punt wist ik al dat deze video in dit artikel thuishoorde, want dat is iets waar ik zelf ook erg achter sta. Teske benoemt hier heel wat punten die ik de laatste jaren ook ontdekt heb en die ervoor gezorgd hebben dat ik een stuk steviger in m’n schoenen sta en veel beter in m’n vel zit, dus vooral voor middelbare scholieren is dit een goede video om eens te bekijken.

TwitterFacebookInstagramBloglovin’

Alle foto’s komen uit de bijbehorende blogposts.

5 thoughts on “In The Spotlight #3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten