Skip to content

Interior Inspiration

Op Tumblr zie ik vaak foto’s van de mooiste slaapkamers, badkamers en tuinen voorbij komen en denk ik: dat wil ik ook! Om deze prachtige dingen te kunnen realiseren zal ik later wel heel veel moeten verdienen, maar dromen mag altijd toch? Vandaag laat ik zien wat ik nou wel graag qua inrichting in mijn eigen huis zou willen later. Of ik het ooit zal kunnen betalen, is een tweede. Wat betreft smaak is dat bij mij denk ik vooral modern. Strak en veel zwart, wit en grijs. Barokachtige dingen met veel versiering vind ik in ieder geval niks. Hout en bakstenen vind ik vaak ook wel een leuk effect geven, als het op de juiste manier gebruikt wordt.

TwitterFacebookInstagramBloglovin’Tumblr

3 Comments

  1. Fijne inspiratie! Ik vind vooral het tweede plaatje leuk, met die grote prints en het vele licht!

    ♥ Saskia

  2. Wauwie, mooie foto’s! Ik hou zelf van licht in combinatie met natuurkleuren/donker hout, zoals op foto tien 🙂

  3. Mooie inspiratie foto’s! Vooral die eerste foto zie ik vaak voorbij komen op Tumblr 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten