Skip to content

Wat ik later in mijn huis wil

Er zijn van die dingen die je in films of op internet voorbij ziet komen waarbij je denkt: dat wil ik ook. Zulke dingen heb ik in ieder geval wel als het om interieur gaat! Vandaag ga ik het over deze dingen hebben. Enne, vandaag houden we het nog even realistisch, want als ik helemaal all out ga kan ik vast nog vanalles en nog wat bedenken wat ook wel leuk is voor in huis.

Zo’n vensterbank waar je in kan zitten

Geen idee hoe het heet, maar ik wil een vensterbank waar je gewoon in kunt gaan zitten om een boek te lezen of de buren te bespioneren. Ik weet ook eigenlijk niet precies waarom maar dit is iets wat ik altijd al wil hebben en wat de inspiratie voor deze post was. Qua voorbeelden kan ik alleen maar rare stockfoto’s vinden, dus ik hoop dat jullie begrijpen wat ik bedoel.

Kookeiland/bar

Voor de rest is deze keuken echt niet mijn ding, dat zul je zo wel lezen, maar zo’n kookeiland vind ik wel heel leuk. Het hoeft niet eens per se een kookeiland te zijn (betekent dat dat je erop kunt koken?) maar gewoon zo’n eiland in het midden van m’n keuken. Of een bar, dat mag ook.

Brickwall

Dit zie je natuurlijk vaak, maar ik zag het ook voorbij komen in het nieuwe appartement van Jennie. Het geeft zo’n appartement meteen een hele andere uitstraling en ik vind het geweldig. Volgens mij heb je hier gewoon stickers voor, dus zoveel moeite is het nog niet eens.

Bron foto: Mr Perswall

SMEG koelkast

Ik kan me nog herinneren dat ik van jongs af aan bij de – toen nog – Saturn langs de SMEG koelkasten liep en deze helemaal geweldig vond. Of ze praktisch zijn weet ik niet, en overpriced zijn ze sowieso, maar toch wil ik er een. Over koelkasten gesproken. Er is ook een koelkast, of ja, meer een minibar, van Marshall in de vorm van een versterker. Die wil ik ook wel.

Moderne inrichting

Wat betreft inrichting ben ik wel echt van modern en strak. Veel mensen vinden het lelijk, maar I love it. En dan het liefst vooral zwart, wit en grijs, met af en toe gekleurde details en toffe dingen als een Marshall koelkast.

Wat wil jij later graag in je huis hebben? Laat het weten in de comments!

Liefs,
Nienke

Bron foto’s: Pixabay

 

 

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten