Close

Life As I Know It #10

life as i know it

Deze week waren mijn broertje en ik een groot deel van de tijd alleen thuis omdat mijn ouders een paar dagen naar Berlijn waren. Omdat de vorige LAIKI op zaterdag eindigde, begint deze op zondag. Ben je benieuwd wat ik de afgelopen week gedaan heb? Lees dan verder

Zondag
Zondagmiddag ben ik met mijn vriend gaan midgetgolfen. We hadden niks te doen en het was lekker weer, dus waarom niet? Mijn vriend won, maar het scheelde maar 5 punten: hij had er 57 en ik 62.
’s Avonds gingen we alweer uiteten. Dit keer omdat mijn vader graag mosselen wilde eten. Hier had ik zelf niet zo’n behoefte aan, dus ging ik gewoon voor fish & chips. Als dessert had ik Aardbeien Romanoff.

Maandag
Vandaag vertrokken mijn ouders voor 4 dagen naar Berlijn, dus ik bracht hen samen met mijn broertje naar het vliegveld zodat ik de hele week de auto zou hebben in plaats van dat deze op het vliegveld zou staan. Vorig jaar gingen wij ook naar Berlijn, maar toen kreeg mijn broertje de tweede of derde dag een blindedarmontsteking en hebben we dus uiteindelijk niet heel veel van de stad gezien. Mijn ouders wilde daarom graag terug maar mijn broertje en ik hadden daar niet echt behoefte aan, dus gingen ze met z’n tweeën.

Ik wilde vandaag eigenlijk een inpakfilmpje maken en een aantal producten op de foto zetten, maar mijn vader heeft zijn camera mee genomen, dus kan ik het deze week hooguit met m’n telefoon doen en daarmee vind ik over het algemeen de kwaliteit niet goed genoeg. Daarom dus deze week niet zoveel artikelen waar ik foto’s of video’s voor moet maken.

Dinsdag
Dinsdag heb ik vooral gewoon van mijn rust zitten genieten, haha.
’s Avonds ging ik met een clubgenootje te paard de Kampina op, wat ik al ruim 3 maanden niet meer gedaan had. De paarden hebben in ieder geval genoten!

paard

Woensdag
Ik had op de Facebookpagina van Catrice gezien dat de nieuwe Limited Edition lijn Metallure al in de winkel lag, en hier wilde ik natuurlijk wat van kopen. Naast Metallure lagen er ook al een paar andere nieuwe producten in het schap. Ik besloot de volgende producten mee te nemen, waar – zodra ik weer een goede camera heb – natuurlijk een artikel over ga schrijven. Links zie je een nieuwe kleur lipstick (Blue Rose) van NYC (de lipsticks bestonden al, maar een paar nieuwe kleuren), daarnaast Catrice Luxury Lacquer Million Brilliance Lost ‘N Roses, daaronde de Lumizing Bronzer in de kleur Shimmer Shade en daarnaast een oogschaduw mono in de kleur Metalfusion.

Ondertussen ben ik natuurlijk nog steeds druk bezig met inpakken voor Los Angeles, en ondertussen ook al bijna klaar, op de dingen die ik nog nodig heb na dan.

’s Avonds ging ik gourmetten met vriendinnen van de ponyclub, omdat een van mijn clubgenootjes net thuis was van 8 weken Amerika.

Donderdag
Vandaag hoefde ik alleen maar wat pakketjes op de post te doen en verder had ik de hele dag geen verplichtingen, ook wel eens lekker. Ondertussen ben ik natuurlijk ook de hele week al bezig met het schrijven van artikelen, maar voor veel posts moet ik nog foto’s maken en daarvoor moet ik wachten tot ik onze spiegelreflexcamera weer terug heb helaas. Aan de andere kant betekent dat wel dat ik alvast een hoop artikelen heb die ik online kan zetten tijdens mijn vakantie nadat ik er foto’s bij hen gemaakt.

Vrijdag
Ik was ’s ochtends al om 04:15 wakker en ineens bekroop de stress van dat ik nog steeds een stageplek moet vinden me. Dus wat doe je dan? Stages zoeken en solliciteren. Om half 7 had ik al 7 sollicitaties verstuurd. Ondertussen ben ik ook al voor 2 stages afgewezen, maar mag ik bij een andere op gesprek komen volgende week, dus ik ben benieuwd!

Vandaag kwamen mijn ouders weer terug uit Berlijn dus moest ik hen ophalen op Eindhoven Airport. Daarna heb ik nog wat foto’s gemaakt voor mijn blog voor artikelen voor de komende week.

’s Avonds kwam mijn vriend naar ons toe voor het weekend.

Zaterdag
Eindelijk kon ik weer eens uitslapen op zaterdag. De laatste keer dat ik dat kon is zo’n 9 maanden geleden, dus dat was wel weer eens fijn. ’s Middags heb ik nog wat verder geschreven aan artikelen in een poging om alvast zoveel mogelijk klaar te hebben staan voor als ik op vakantie ben.

 

Liefs,
Nienke

1 thought on “Life As I Know It #10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten