Skip to content

Life As I Know It #110

Het is weer tijd voor een nieuwe Life As I Know It! Deze week begon mijn vakantie, ging ik met mijn moeder naar Batavia Stad en ontdekte ik twee nieuwe Netflix series. Benieuwd naar mijn week?

Op zich ben ik niet erg geïnteresseerd in de Olympische Spelen, maar de paardensport vind ik wel leuk om naar te kijken. Vooral de cross en het springen dan, dressuur was ik al gauw zat.

Ik evolueerde Geodude, en… wat een gedrocht :’)

Op Timehop kwam ik deze foto van de zitcompetitie met Well Done tegen van drie jaar geleden. Een van mijn favoriete manegepaarden tot nu toe, maar omdat ik een van de weinige was die dat vond hebben ze Well Done al even niet meer… Geen idee waar ze naar toe gegaan is, helaas.

Ik ging met mijn moeder en broertje wat drinken met een gebakje in het dorp. Ik ging voor deze bosvruchten variant.

Met deze smoothie erbij. Je krijgt hier altijd popcorn bij je smoothie, daar keek ik de eerste keer nogal raar van op. Dit was ook rare popcorn, want eerst smaakten ze zoet, maar ze hadden een zoute nasmaak…

De vorige keer dat ik een Eevee evolueerde had ik verkeerd begrepen hoe dit moest. Ik wilde Flareon maar kreeg Jolteon. Nu had ik eindelijk weer genoeg Eevee’s gevangen en kon ik er eindelijk een evolueren naar Flareon.

Deze afbeeldingen beschrijven deze week op zich wel goed. Het was schijtweer en ik had het de hele week koud.

De tweede helft van deze week stond in het teken van Netflix Originals. Ik keek Stranger Things helemaal, en begon aan Between. Beiden aanraders!

Na lange afwezigheid online was You Me At Six ineens heel cryptisch bezig op Twitter, met galgje om de titel van… Ja, wat eigenlijk? Als ik dit schrijf is het nog steeds niet duidelijk of Night People een single of een album is. Ik dacht dat alleen 5SOS tot vermoeiens toe met dit soort dingen aan kwam zetten.

Ik kreeg van mijn moeder deze foundation van Estée Lauder, zo blij mee!

Mooie zin!

Zaterdag was het precies twee jaar geleden dat we naar Los Angeles vertrokken. Oh, wat wil ik graag terug!

Ik ging met m’n moeder wat eten en drinken bij Bagels & Beans. Ik ging voor de BLT bagel en een sapje dat een mengsel was van alle sapjes die op de kaart stonden. Beiden aanraders!

Dit bord kwam ik bij So Low tegen. Zo pijnlijk altijd, als er fouten op dit soort borden staan.

Bij een winkeltje in Tilburg, Cupcake Addicts, hadden ze zulke mooie cupcakes. Deze was heel instagram worthy, maar de weg naar huis heeft hij helaas niet helemaal overleeft. Erg mooie cupcakes hebben ze daar, trouwens!

Oké Pokémon Go, maar ik zit stil op een stoel…

Zondag ging ik met mijn moeder naar Batavia Stad, een outlet winkel centrum in Lelystad.

Na bijna 2 uur in de auto gezeten te hebben eerst even wat drinken. Ik ging voor dit deze aardbei-sinaasappelsap.

De duurste aankoop van vandaag: nog een paar Dr. Martens. Oeps! Deze foto doet ze niet echt recht aan, ze zijn wat donkerder in het echt. Ik ben er in ieder geval erg blij mee. Ik ben van plan binnenkort een collectie haul te doen met de dingen die ik de afgelopen week gekocht heb.

’s Middags gingen we lunchen bij La Place. Dat was lang geleden, aangezien La Place in Tilburg met de V&D mee gesloten is. M’n moeder en ik gingen beide voor een focaccia met tonijnsalade en een exotisch sinaasappelsapje.

Deze week geen vlog, sorry! Ik was wel begonnen met vloggen maar er was eigenlijk niet veel boeiends te filmen deze week, dus besloot ik maar niet verder te filmen en dus niks te uploaden. Komende week probeer ik het weer, haha.

Zijn jullie wel eens in Batavia Stad geweest?

Liefs,
Nienke

One Comment

 1. Jammer dat ie de reis niet heeft overleefd.
  Hopelijk deed het de smaak geen baat 🙂

  Wij zijn blij dat je onze cupcakes mooi vond 🙂
  En bedankt om dit de delen aan de wereld!

  Smakelijke groet,
  Cupcake Addicts Tilburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten