Skip to content

Life As I Know It #120

Welkom bij een nieuwe Life As I Know It! De afgelopen week leverde ik mijn scriptie in, ging ik naar de Startersdag van de KvK en ging ik weer eens met Zoë de bossen in. Benieuwd naar mijn week?

Deze week in ‘mijn katten kennen geen schaamte’…

Mijn broertje maakte een grumpy pompoen voor Halloween

31 oktober schoten de statistieken van mijn blog ineens omhoog. Still not sure why.

Mijn scriptie en persoonlijke positionering inleveren. Help! Later deze week zal er een persoonlijke update komen over hoe en wat.

Ik ging woensdag met Cis en Zoë voor het eerst de bossen in vanaf haar nieuwe stal. Cis was op de fiets mee, dus die maakte wat video’s die je kunt zien in de eerste Neighing Out Loud (get it?)

Ben ik de enige die een beetje moe word van dit soort posts? Je kunt een week zonder beeldscherm of wifi? Gefeliciteerd, je bent nu superieur aan de rest van de mensheid. Kom op zeg. Dat je het voor jezelf doet, prima, maar waarom dan iedereen laten weten dat je het doet? Een week geen beeldscherm is verrekte moeilijk als je verantwoordelijkheden als een studie of een baan hebt. En we doen altijd alsof we, zodra we onze telefoons en laptops uitzetten ineens allemaal zo sociaal zijn. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar mijn sociale leven ís deels online. Ik heb vriendinnen aan de andere kant van het land die ik zonder deze middelen helemaal niet zou spreken. Ook mijn vriendinnen die in de buurt wonen spreek ik met name op Whatsapp en Twitter. Als ik een week niet op m’n telefoon zou kijken, zou ik echt niet ineens bij hen langs gaan hoor… Ik ben introvert en voor mij is contact via appen of Twitter veel prettiger dan steeds maar met mensen afspreken.

Donderdag ging ik naar You Me At Six in 013! Was een leuke show. De vlog staat inmiddels online!

Volgende maand gaat er in Tilburg een Kiko winkel open, leuk! Niet dat ik er in Eindhoven nou zo vaak kwam, maar toch…

Het was behoorlijk koud toen ik na YMAS naar huis ging. Gelukkig had ik een sjaal meegenomen.

Heb ik de memo gemist over dat we tegenwoordig referenda organiseren naar aanleiding van een bepaald aantal likes? Sommige mensen zijn te naïef voor het internet.

Ik begon deze maand met een abonnement op Timelapp, een app waarmee je iedere maand 10 foto’s van je telefoon af kunt laten drukken. Hier komt waarschijnlijk nog een post over!

Er ligt niks fijner dan de schone was 🙂

Zaterdag ging mijn wekker al wel heel vroeg. Ik moest namelijk een uur eerder werken dan anders zodat ik ook een uur eerder weg kon om naar de KvK Startersdag te gaan. Ondanks deze vroege wekker was ik al om 04:15 wakker. Doei.

De KvK Startersdag! Er waren een aantal interessante presentaties, maar ik was zo moe dat ik me niet echt op ingewikkelde administratieve verhalen kon concentreren dus uiteindelijk ben ik eerder naar huis gegaan dan de planning was.

Ik leefde al de hele dag op een appel en een pakje Sultana (slecht, I know), dus op het station haalde ik voor het eerst Julia’s. Ik ging voor de bolognese zonder rucola of parmezaanse kaas.

Ik ontdekte dit Twitteraccount, StockImageStory, waar ze verhalen bedenken bij stock foto’s, en ik heb me er in de trein goed mee vermaakt.

’s Avonds gingen we uit eten bij een restaurant waar wij nog nooit geweest waren, Ome Jan. Dit was mijn toetje. Een brownie, chocolade mousse, een stuk rocky road en een marshmallow.

Zondag ging ik voor het eerst met Zoë de bossen in vanaf haar nieuwe stalling. In het begin vond ze het wel wat spannend, maar ze heeft het heel goed gedaan uiteindelijk.

Ik reed vandaag met mijn jodphurs, en deze bleken niet meer waterdicht te zijn, en ze hadden totaal geen grip meer op de beugels. Die kunnen dus weg, maar omdat mijn chaps ook al kapot zijn wordt het dan wel tijd voor iets nieuws. Ik rijd niet vaak genoeg om er kapitalen aan uit te geven, maar deze laarzen van Decathlon leken me wel wat.

Bedankt voor het lezen, tot volgende week!

Liefs,
Nienke

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten