Skip to content

Life As I Know It #126


Vorige week is er geen Life As I Know It online gekomen, dus daarom vandaag een van twee weken! Ik deed mee aan de nieuwjaarsshow op de manege, kocht een ‘nieuwe’ auto en kreeg mijn eerste paar leren rijlaarzen. Benieuwd naar mijn weken?

Voor de nieuwjaarsshow die we op de manege hadden ging ik als de Winter Soldier, waarvoor ik aan het DIY’en ben geslagen voor zijn metalen arm. Helaas geen foto van het uiteindelijk resultaat.

De afgelopen weken werk ik vooral veel, wat ook terug te zien is in de hoeveelheid foto’s die ik maak. Onze vrolijk gekleurde kantine op het werk.

Een goede manier om een shift te beginnen: met een wiener melange.

Can’t be unseen. Ik zal altijd aan AFWAS Live denken als ik AFAS Live lees.

Ik kreeg mijn GoPro binnen. Vorige week heb ik hem geprobeerd, alleen toen stond hij per ongeluk op de foto stand in plaats van filmstand. In de vlog van deze week zitten wel wat filmbeelden. Ik heb hier dus een headset bij om hem op mijn cap te kunnen zetten.

Make-up voor de nieuwjaarsshow. Vooral gewoon donkere ogen.

Onze hele groep, met het opstellen aan het einde. In de vlog van vorige week kun je de hele proef zien. Helaas ging het niet zo goed als gehoopt, maar ach.

Mira heeft normaal gesproken nogal een hekel aan andere paarden, maar nu was ze zo overweldigd dat ze zo dicht bij Ungaro stond! Van die liefde was de vrijdag erna weinig te merken.

Ik keek de eerste paar films voor mijn film challenge van 2017.

Omdat ik nu onregelmatig werk vinden we het belangrijk dat ik een auto heb waar ik op kan vertrouwen. Daarom hadden we mijn Peugeot naar de garage gebracht voor een beurt, maar daar zou zoveel aan gedaan moeten worden dat dat de moeite eigenlijk niet waard was. In plaats daarvan besloten we, bij onze vertrouwde garage, voor een nieuwe auto te kijken, en het is deze Toyota Yaris geworden.

Nog even een foto van de binnenkant, die toch wel een stuk chiquer is dan mijn Peugeot. Het is een automaat trouwens.

Volgens mij vallen de voorspellingen ondertussen wel mee, maar bah wat een kou!

Zaterdag ging ik met mijn moeder (en nieuwe auto) naar Epplejeck om voor leren rijlaarzen te kijken. Ik zou ze eigenlijk zelf kopen, maar uiteindelijk heb ik ze van mijn ouders als vervroegd verjaardagscadeau gekregen. Het was nog een hele klus om een paar te vinden, omdat ik dikke kuiten, maar korte benen en kleine voeten heb. Uiteindelijk zijn het deze Petrie Melbournes geworden.

When they mention bae on Weet Ik Veel <3 beetje jammer dat het om een andere Chris Evans blijkt te gaan 😔 

En de vlog van deze week!

Liefs,
Nienke

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten