Skip to content

Life As I Know It #128

Deze week weer een Life As I Know It van de afgelopen twee weken! Als ik weer internet heb hoop ik het weer per week te kunnen gaan doen, maar so far no such luck. Deze weken was het de bedoeling dat ik internet kreeg, deed ik meerdere pogingen om Kamergotchi’s in leven te houden en kookte ik voor het eerst in mijn nieuwe woning.

I wish Geert, I wish…

Ik kan me echt voorstellen dat Geert Wilders zo op Whatsapp praat, met een 1 tussen die uitroeptekens.

Jammer joh. Die Kamergotchi’s zijn echt needy joh! Kan nog geen avond werken en naar bed gaan zonder dat ze dood gaan.

Blijkbaar is er in mijn vakgebied veel vraag naar personeel. Als ik die droombaan dan ook eens even vind.

Op Timehop kwam deze foto met een van mijn “vroegere” favoriete manegepaarden Well Done tegen. Volgens mij is dit 4 jaar geleden, en dit was de laatste FNRS wedstrijd die ik reed, tot twee weken geleden.

All Time Low kondigde vorige week eindelijk hun nieuwe album aan, dat op 2 juni uit zal komen. Maar eh… Nice2KnoU? Why?

Mijn huisgenoten zijn creatief met hun internetnamen. Nu moet ik ook nog wat bedenken.

Boodschappen doen. Ik had kant en klaar pannenkoeken, en een kleinere suikerverpakking hadden ze niet.

Ik keek One Tree Hill en zag dit voorbij komen. Een apostrof in een e-mailadres?

Het was lekker weer, tijd voor een auto-zonnebril selfie.

Bij de kringloopwinkel kwam ik dit ‘Home’ lijstje tegen, met foto’s van One Direction haha.

Mirabella heeft een prachtige dikke staart, maar dat heeft ook zo zijn nadelen. Ik ben echt wel even bezig geweest om al het stro eruit te krijgen.

Cis vroeg of ik een rode lipstick had die ze met carnaval kon lenen, dus ik stuurde deze foto van de lipstick die het dichtst in de buurt bij rood kwam.

Pannenkoeken op Pancake Day!

Ik keek The Edge Of Seventeen. Meer hierover in de eerste filmupdate die deze week online komt.

Tijdens het RTL Verkiezingsdebat werkte het tweede scherm niet helemaal…

Dit kwam na de Oscars op m’n timeline voorbij, haha. Ook Kamergotchi haakte op de Oscars in.

Haha, kip.

Zoë stond van de week in de wei met een dik oog. Waarschijnlijk heeft ze zich gestoten, maar het is inmiddels gelukkig weer weg.

Ik kreeg mijn modem binnen van KPN, want vrijdag 3 maart zou ik internet krijgen. Met de nadruk op zou.

Van mijn oom en tante kreeg ik mijn eerste post: deze kaart.

Met nog twee huisgenoten hebben we een wasmachine gekocht, zodat ik niet steeds naar m’n ouders hoef om de was te doen.

Koken onder het genot van Love, Rosie. De pannen staan op een kookplaatje, dat zie je niet zo goed. Deze avond was het een van mijn favoriete maaltijden: vissticks met Zwitserse aardappelmix (en ijsbergsla).

Deze week at ik twee keer een mengsel van bulgur met paprika, tomaat en pijnboompitten.

Op Timehop kwam deze foto voorbij. Alweer 3 jaar geleden dat The Lego Movie uitkwam??

Donderdag ging ik met mijn moeder de stad in om verjaardagskleren te kopen, een traditie die we al hebben zolang ik me kan herinneren. Na het winkelen hebben we bij Vapiano gegeten.

Vrijdag stond ik op reserve op m’n werk wat betekent dat ik tussen half 7 en half 10 gebeld kan worden om te komen. Ik stond om half 7 op en kroop met een fleecedeken in een stoel. Uiteindelijk werd ik om 9 uur pas gebeld.

Haha. Dat heeft hij niet gekregen.

Knappe Mira die een keer redelijk blij kijkt.

Vrijdagavond kruip ik maar gewoon in bed als ik thuis kom, want dat internet gaat hem niet worden.

Sinds ik hier woon is het nog niet zo’n troep geweest, wat best knap is als je mijn kamer bij mijn ouders ziet.

Ik draag de laatste tijd echt bijna geen make-up meer, vooral omdat ik te lui ben, en dat bevalt me eigenlijk wel prima. Alleen als ik op m’n werk ook m’n haar nog in een staart moet doen voel ik me wel heel plain, zeg maar.

Skittle heeft weer een doosje gevonden om zich in te proppen.

Internet werkt dus niet. Alles is goed aangesloten en het signaal zou op de lijn staan, maar het werkt niet. De monteur komt helaas donderdag pas. Tegen die tijd zit ik bijna 4 weken zonder internet.

Zoë is zo fotogeniek…

I don’t think you even tried at all… Spot de fouten.

Voor degenen die zich nog steeds herkennen in mijn post over dat ik niet van uitgaan houd, we zijn hipper dan ooit!

Dat was het weer voor deze weken. Komende week wordt een leuke week. Voor mijn verjaardag ga ik naar de Harry Potter Exhibition in Utrecht en zaterdag vieren we mijn verjaardag en ga ik naar Indoor Brabant.

Tot volgende week!

Liefs,
Nienke

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten