Close

Life As I Know It #131

Long time no see, sorry! Mijn hoofd stond de laatste weken niet echt naar bloggen, want dan ook goed te zien was aan het gebrek aan posts. Vandaag eindelijk weer een nieuwe Life As I Know It, over de afgelopen weken. For some reason zijn het vooral veel foto’s van eten geworden…

Zondag hadden we een vuurkorf en een barbecueset gekocht voor in de tuin, en toen ik zondagavond naar mijn werk was hebben ze marshmallows zitten roosteren. De volgende ochtend lag de vork waar ze dat mee gedaan hadden er dus nog zo bij, inclusief mieren… Bah.

Deze foto gooide ik in onze groepsapp als voorstel voor een zwembad voor in de tuin, haha. Als hij niet zo klein was geweest hadden we het gedaan.

Ik heb eindelijk een deur tussen mijn slaapkamer en woonkamer! Wekenlang heb ik deze niet gehad, maar deze week is het eindelijk geregeld.

Dinsdagavond at ik samen met Paulien en Joscha wraps. Ja, op de verpakking staat taco’s maar dat ging ons dan ook alleen om de saus…

Als het ene probleem net opgelost is (we zaten drie dagen zonder warm water) dient het volgende zich aan: een lekkage in de hal. Blijkt een gat in een afvoer te zitten.

Donderdag maakte Paulien en ik zelf pizza, die erg goed geslaagd was.

Een tijdelijk oplossing totdat het plafond open gebroken kon worden: een verzameling emmers.

Een paar dagen later werd het plafond inderdaad opengebroken om de afvoer te repareren. En als ik dit typ zo’n 4 dagen later ligt het er nog steeds zo bij. We hebben ook geen idee of er nog iemand komt om het plafond weer te maken.

Ik stuurde deze foto naar mijn huisgenoten omdat we de barbecue van mijn ouders mochten hebben, aangezien we nu nogal een gammele hadden en mijn ouders toch nooit barbecuen.

Zaterdag had ik een extra les op Venya, omdat ik video’s voor de manege maak. Ik had nog nooit op Venya gereden, maar het leek me altijd een leuke pony. Dat was ze ook, maar wel heel anders dan wat ik gewend ben. Überhaupt een pony, aangezien ik alleen nog maar op paarden rijd.

Bij de Action zag ik deze zwembaden die ik ook naar mijn huisgenoten stuurde. Uiteindelijk toch maar niet meegenomen.

Ik heb eindelijk Cards Against Humanity ergens gevonden! Nu nog mensen om het mee te spelen.

Op Aliexpress bestelde ik deze ketting met de timeturner van Hermione. Blij mee! Kostte maar een paar dollar.

Zondag had ik paasbrunch bij mijn ouders met m’n opa en oma.

Ik nam meteen de barbecue mee, maar hier moest nog wel een andere slang op, dus maakte ik voor de zekerheid een foto van de oude slang. Uiteindelijk hebben we er toch op de gok maar een gekocht.

’s Avonds zat ik met Ties en Rico buiten toen we besloten paaseieren te gaan verstoppen. Ik was al dagen aan het proberen huisgenoten over te halen mee paaseieren te zoeken, maar eindelijk was het gelukt. Wel kleinschalig met zes eitjes, maar beter dan niks. Ik vond er 4 en Ties 2 💪

Ik had weekend na een week van nachtdiensten, dus kon er ook een wijntje bij. Ik heb nooit veel gedronken, maar sinds ik hier woon drink ik toch wel vaak een drankje mee. Rode wijn blijft toch niet echt mijn ding.

Om half 10 besloten we spontaan om naar de bioscoop te gaan. Het werd Beauty and the Beast. Ik vond het een goede film, maar musicalfilms blijven toch niet echt mijn ding (High School Musical uitgezonderd)

Ties verzamelt moestuintjes, en nadat we boodschappen hadden gedaan, had Rico zijn moestuintje op zijn klink gezet, dus zette ik de twee die ik bij mijn boodschappen kreeg er maar bij.

’s Avonds ging ik met mijn ouders uiteten bij Vapiano, gewoon omdat mijn moeder ook eens met mijn vader en broertje naar Vap wilde.

’s Avonds hadden we zin in een ijsje, maar aangezien het tweede paasdag en een uur of 8 was, was McDonald’s basically het enige wat nog open was, dus werd het een McFlurry.

Ik deed weer eens een maskertje op, dit keer een lava kleimasker van Dr. van der Hoog.

Na een nachtdienst in april moeten krabben… Dat was wel een beetje een tegenvaller.

De afgelopen tijd bestelde ik van alles op Aliexpress. Ik wil er nog een post over schrijven, maar hier alvast een voorproefje.

Zodra het ook maar een beetje lekker weer is heb ik meteen zin om buiten te gaan zitten. Muziek aan, boek erbij… Heerlijk.

’s Avonds herhaalde ik dat, ook al was het wel wat aan de koude kant.

Ik vind deze Snapchat filter echt wel heel nice.

Deze foto stuurde ik naar een van mijn huisgenoten nadat hij een foto stuurde van wat hij aan het doen was, toen ik bij Zoë was.

Even boodschappen doen. Beide flessen rode wijn waren voor huisgenoten 😇

’s Avonds hadden we onze ‘grote’ barbecue die al weken op de planning stond, waarbij we met zo’n 25 man zouden gaan barbecuen. Het weer was even afwachten, maar uiteindelijk hebben we het in ieder geval droog gehouden en was het erg gezellig.

Marshmallows konden niet ontbreken.

Af en toe kook ik ook nog wel eens zelf, al is dat niet heel variërend.

Ik ben begonnen met Girlboss, en daar zat een hele scene over Marissa’s sterfscene in The OC in. Love The OC.

In de presale wist ik tickets voor Paramore in 013 te bemachtigen 💪

De 26e was mijn moeder jarig, dus gingen we uiteten. Als hoofdgerecht ging ik voor deze burger die echt onmogelijk te eten was, en als toetje voor deze aardbeien.

Bij Primark kocht ik deze ontzettend lelijke mok. Love it.

Een heel reuzenrad in Tilburg, speciaal voor Willy!

Als mijn blush zo on point was als bij deze filter zou ik een gelukkig mens zijn.

Donderdag at ik samen met een paar huisgenoten noedels, met name omdat de iWok To Go dicht was vanwege Koningsdag. Meer bijzonders heb ik dan ook niet gedaan op Koningsdag. De halve dag in m’n pyjama bij een huisgenoot gezeten om naar het bezoek van de koning aan Tilburg te kijken en dat was het wel.

Nog even een ijsje gehaald bij de benzinepomp om de hoek.

Op vrijdag is pizza eten bij mijn ouders nog steeds vaste prik.

Later op de avond ging ik met Rico, Ties en Casper naar Guardians Of The Galaxy Vol. 2. Ik vond hem leuk!

Zaterdag ging ik eindelijk met m’n moeder naar Ikea om een kapstok te kopen. Natuurlijk kwamen we met veel meer thuis dan gepland…

’s Avonds at ik asperges bij mijn ouders, omdat dat iets is wat ik thuis niet zou maken en toch wel lekker vind.

Zondag kwam ik op stal en bleek het eerste veulentje van dit jaar geboren te zijn. Zo lief!

Zo, nu zijn jullie eindelijk weer bij. De afgelopen weken ben ik ook steeds wel aan een vlog begonnen, maar m’n hoofd stond er gewoon niet zo naar, waardoor ik uiteindelijk toch niks filmde. Het is wel de bedoeling dat ik wel weer verder ga met vloggen, maar ik weet nog niet wanneer.

Liefs,
Nienke

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten