Skip to content

Life As I Know It #134

how many 10mg amitriptyline to get high

Better late than never: hier is alsnog de Life As I Know It van deze week. Ik dacht niet genoeg foto’s te hebben waardoor ik hem tot volgende week wilde uitstellen, maar dat bleek wel zo te zijn. Ook zitten er nog wat foto’s van maandag bij, nu ik toch bezig ben. Benieuwd naar mijn afgelopen week?

Net op tijd op m’n werk! Toen ik naar binnen liep was het nog droog en toen ik 5 minuten later in de kantine zat kwam het met bakken uit de hemel.

Bij Ties ontbijten met knakworsten. Dat gebeurt niet meer zo vaak omdat Ties het nu heel druk heeft met z’n werk op evenementen, maar af en toe zijn we nog tegelijk overdag thuis.

Een briefje op de koelkast op mijn werk. You’re belongings. Het doet pijn.

Ik ging sushi eten met Casper, Ties en Paulien. Dit lijkt echt al heel lang geleden

Ook met dit warme weer moet Zoë beweging krijgen, al laten wij haar ook staan als het warmer dan 25 graden is. De binnenbak is nu een soort van sauna, maar ik vind het niet fijn om met Zoë in de buitenbak te rijden als de veulens daarnaast buiten staan, dus het moet maar.

Mijn ouders hadden ineens de badkamer verbouwd en het bad vervangen door een douche. Dat stond al even op de planning, maar het kwam er maar niet van totdat het ineens wel gedaan was. Ik heb de regendouche uitgeprobeerd maar dat is toch niet zo mijn ding. Ik wil meer druk achter het water.

good charlotte fidget spinner

Vorige week zaterdag ging ik naar Good Charlotte in TivoliVredenburg. Het was een leuke, maar wel hele lange avond met maar liefst vier voorprogramma’s. Wat mij betreft te veel van het goede, maar nu heb ik tenminste wel State Champs en Sleeping With Sirens gezien.

Op zoek naar een mooie fidgetspinner  Uiteindelijk heb ik er een besteld op Aliexpress.

kat

Knuffelen met de kittens

Skittle met een esthetische lucht op de achtergrond… Alleen jammer dat zij daardoor zo donker is

kat lisette jonkman

Op deze foto van Skittle ben ik wel een beetje trots. Ik zie haar niet meer zo vaak, omdat ze bijna nooit thuis is als ik thuis ben. Net alsof ze me ontloopt…

Ik kreeg het nieuwe boek van Lisette Jonkman binnen. Ik ben er nog in bezig, maar als het uit is komt er natuurlijk een post over!

Zoë moest weer naar de hoefsmid en omdat Cis op vakantie was, regelde ik dat. Gelukkig kon iemand bij ons op stal haar hoeven doen dus dat was wel zo makkelijk.

Je kunt overal een statief van maken.

Donna en ik gingen naar de voorpremière van Wonder Woman en wat een geweldige film is dat

Lekker op de bank vlogs kijken via m’n Apple TV

Barbecuen hebben we de afgelopen week niet gedaan, maar omdat het wel erg lekker weer was hebben we vooral veel salade gegeten.

Volgens mij had Mirabella ’s ochtends niet gereden want ze zag er niet uit. Ben ik blij dat het geen schimmel is…

Vriendjes maken met de kat op de manege.

Eindelijk kon ik mijn minion pasta eten! Sinds ik deze kocht heb ik geen pasta meer gemaakt, maar nu was het eindelijk zo ver. Al vond ik sommige minions wel echt meer op Bender van Futurama lijken.

Al maandenlang was ik op zoek naar een nieuwe tas, nadat m’n andere gesneuveld was. Ik kon echter niks vinden wat ik leuk vond die niet te duur was. Van de week was ik bij Primark en besloot ik deze tas maar mee te nemen. Niet helemaal wat ik op het oog had, maar mijn All Time Low tote bag die ik sindsdien gebruikte begon te scheuren dus ik had echt iets nieuws nodig.

’s Avonds heb ik nog een hele tijd met Casper en Ties op een terras aan een cocktail gezeten terwijl we Pokémon GO speelden. Er was een of ander event waardoor er veel meer water- en vuurpokemon zaten, wat het ineens weer een stuk leuker maakte. Dus gingen we bij een Pokéstop zitten, lure erop en Pokémon vangen maar!

ijs pokemon go

Met Casper een ijsje halen in de stad en ondertussen nog wat Pokémon vangen. Ik ging voor aardbei, citroen en mint.

Eindelijk level 23 gehaald! Vanaf level 22 moet je 100.000 xp halen wat echt oneindig lang duurt. Nu moet ik 125.000…

Maandagavond had ik met Maud en Donna afgesproken om naar de nieuwe Pirates Of The Caribbean film te gaan (waar we overigens niet heel enthousiast over waren: vooral veel puns, weinig verhaal). Daarna zouden we wat gaan eten, maar omdat we geen van drieën echt honger hadden werd het cocktails met bitterballen bij Havana. Ook prima! Ik ging voor een Caipirinha en een Azzurro (op de foto).

Ik ving eindelijk genoeg Houndours om hem te kunnen laten evolueren

Zo, dat was mijn week weer! Bedankt voor het kijken.

Liefs,
Nienke

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten