Skip to content

Life As I Know It #135

Een beetje aan de late kant, maar vandaag alsnog de Life As I Know It van de afgelopen weken! Het lijkt wel alsof ik ongeveer iedere Life As I Know It zo begin… Ook vandaag is ie weer van twee weken, maar wel tot afgelopen maandag. Maandag en dinsdag van deze week zitten er dus niet bij. Benieuwd naar mijn afgelopen weken, waarin ik deze waanzinnige milkshake dronk, naar Paramore ging en een anticonceptiestaafje liet zetten? Lees dan verder!

Ik keek 21 Jump Street weer eens, want die heb ik al een hele tijd niet gezien. Nu 22 Jump Street nog.

Tijdens mijn werk had ik ineens ontzettende zin in een watermeloen, dus die heb ik na mijn werk gekocht. Deze zin duurde alleen niet heel lang en uiteindelijk heb ik het halve ding weg kunnen gooien… Story of my life sinds ik op mezelf woon.

Ik was op zoek naar de audio van de nieuwe Fall Out Boy single, Champion, en… ik werd ge-rickrolled…

Vapiano’s bestellen. Ik ging voor de Pasta Pomodori.

Om middernacht stond Champion wel in Spotify, dus toen kon ik er daar naar luisteren. Ik vind hem persoonlijk leuker dan Young And Menace.

Nu ik de Caipirinhas ontdekt heb, besloot ik een fles Cachaca te bestellen (nog steeds geen flauw idee hoe je het uitspreekt) zodat ik ze zelf kan maken.

Katjes genieten van de zon. Lief!

Dit waterpistool wat ik bij de Action zag is toch wel een beetje de T-Rex onder de waterpistolen…

Skittle houdt van vreemde slaapplaatsen. Dat weet je misschien al wel als je mijn blog volgt, gezien de grote hoeveelheid van if it fits, I sits foto’s van Skittle die erop voorbij komen. Even if it don’t fits, I sits.

Ik liet van de week een anticonceptiestaafje zetten, waardoor mijn arm droog moest blijven. Met deze constructie van tape en vershoudfolie ging ik onder de douche. Over het anticonceptiestaafje komt nog een blogpost waarschijnlijk.

Ik had Invisibobble Nano elastiekjes nodig, omdat ik die allemaal kwijt ben (ik gebruik ze voor een half top bun, zeg maar). Ik besloot nog wat producten van Sleek mee te bestellen, waaronder de populaire liquid lipstick Birthday Suit.

Hoe geweldig is dit vliegenmasker van Zoë? Vast al wel eens eerder op mijn blog voorbij gekomen, maar hij blijft leuk.

De eerste zelfgemaakte Caipirinha! In eerste instantie smaakte hij veel te veel naar Cachaca, maar toen kwamen we erachter dat alle rietsuiker naar de bodem gezonken was. Met een beetje roeren smaakte hij dan ook al een stuk beter.

Vorige week zondag ging ik naar Paramore, en helaas stond er een ontzettend lange rij. De Tilburgers onder jullie begrijpen misschien wel hoe lang dit is voor een rij bij 013. Gelukkig waren we nog wel op tijd binnen en was het geen slecht weer.

Paramore was geweldig, en inmiddels staat de vlog hiervan op mijn YouTube-kanaal.

Op Donna haar blog zag ik een tijdje geleden een milkshake voorbij komen die ik ook wilde proberen. Vandaag besloten we dat met Maud te gaan doen bij A Cup Of Cake in Breda.

Ik ging voor een soort van unicorn overkill met mijn unicorn cupcake en Barfing Unicorn milkshake. Heel lekker, zolang je er maar niet over nadenkt hoeveel calorieën erin zitten 😉

’s Avonds was het wel weer tijd voor een gezonde salade na al die zoetigheid ’s middags.

Ik stuurde deze foto van een chocoladefondue apparaat naar Casper. Hebben!

Deze f0t0 van Skittle was deze week 5 jaar oud. Op 27 juni 2012, de dag van mijn diplomauitreiking, haalden we Skittle op bij de familie waar ze geboren is. Wat was ze schattig, hè? Wat is er fout gegaan…

Ik ving eindelijk Ditto! Ik moest en zou steeds alle Pokémon vangen want ik wou Ditto hebben. Uiteindelijk was hij een Pidgey die ik midden in de nacht nog ving thuis.

Mijn ouders hebben een nieuwe tuinset en onze katten zijn er waarschijnlijk blijer mee dan mijn ouders. Sinds ze de set hebben zijn de katten er bijna niet vanaf te slaan.

Wat een karige tonijnpizza was dit zeg… Vooral veel kaas in plaats van tonijn… Jammer!

Zo, dat was mijn week alweer! Tot volgende week, of die erna…

Liefs,
Nienke

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten