Close

Life As I Know It #33

Een ding dat zeker is, is dat ik veel meer foto’s maak als ik vakantie heb. Als ik dit intro schrijf is het woensdag en heb ik al net zoveel foto’s als dat ik normaal gesproken van een hele week heb. Ach ja, alleen maar goed toch? Benieuwd wat ik deze week gedaan heb? Bereid je maar vast voor want het is een lange post geworden!

Zondag maakte ik een to do list met wat ik maandag allemaal moest doen. Voelt altijd fijn om dingen af te kunnen strepen. Ik gebruik Wunderlist voor deze to do list. De app heb ik op mijn telefoon, die synchroniseert met de online versie, waardoor ik m’n to do list altijd bij de hand heb. Het meeste van de items op de lijst heb ik gedaan.

Na een artikel van Laura gelezen te hebben over SEO besloot ik er zelf ook maar eens mee aan de slag te gaan. Ik wist natuurlijk al wel wat over SEO van mijn stage, maar niet echt hoe ik het op mijn blog toe kon passen. Dat legde Laura in deze post uit met behulp van Yoast, dus ging ik aan de slag. Permalinks blijft een dingetje omdat mijn blog deze niet goed oppakt. Daarom heb ik deze weer naar cijfers terug gezet, en als ik het nu weer met titels van artikelen probeer werken dadelijk al mijn artikelen op Bloglovin’ niet meer, zoals nu helaas ook bij een groot deel is.

Het is dat ik al wakker was toen het maandag “sneeuwde” maar toen ik in de tuin stond was deze stoel de enige plek waar nog een beetje sneeuw lag. Niet dat ik dat erg vond.

Nadat ik de paarden had gevoerd, was het tijd om foto’s te maken voor m’n blog. Een bak met artikelen, een achtergrond, muziek erbij, camera (en mijn pinguinbroek) en gaan.

Deze swatch hoort bij het Flawless palette van Makeup Revolution waar afgelopen week een review over online kwam. Ik was impressed!

Daarna keek ik Glee. Ik was eigenlijk gestopt met het kijken van Glee omdat ik de nieuwe cast niet leuk vond, maar vanaf seizoen 6 is de originele cast weer terug. Reden genoeg om te kijken, dus.

Daarna keek ik Let’s Be Cops. Deze wilde ik al een tijdje zien, met name omdat Nick en Coach van New Girl er in zitten. Ik moet zeggen dat hij leuker was dan ik had verwacht!

Ik kocht een nieuwe geurbrander omdat ik mijn Yankee Candle wax melts wilde gebruiken maar m’n andere geurbranders nog niet leeg waren. Ik koos eerst voor de geur Silver Brinch, zo lekker!

Dinsdag ging ik verder met New Girl kijken. Nu ben ik bij met de afleveringen in Amerika. New Girl is zo’n fijne serie om gewoon even tussendoor te kijken waar je niet bij na hoeft te denken.

Daarna bewerkte ik de foto’s die ik maandag maakte en zette ik deze vast in concepten in WordPress.

Ik moest al vroeg eten omdat ik vandaag om 6 uur moest beginnen met werken. Ik zat dus al om 5 uur aan de Good Noodles. Niet mijn ideale maaltijd want 9 van de 10 keer krijg ik er buikpijn van, maar in zulke gevallen is het wel handig.

Woensdagochtend ging ik een staprondje maken met Loulou. Door de kou is de grond overal bevroren, dus meer dan een staprondje zit er nu ook niet in, maar Loulou is er toch even uit geweest.

Toen ik weer thuis was ging ik verder met de Lookbook post die gisteren online kwam.

En scrollde ik mijn Bloglovin’ timeline door voor interessante artikelen.

Onze katten zouden onze katten niet zijn als ze niet iedere mogelijkheid om in een te klein doosje te kruipen aan zouden grijpen. Ooit paste Skittle helemaal in zo’n ijsbakje maar zoals je ziet is dat al 3 jaar geleden en lukt het haar nu niet meer.

Zo dan misschien?

Pff dit schiet dus echt niet op als je net zo lekker aan het bloggen bent! Chrome heeft de vervelende gewoonte ontwikkeld om vast te lopen, meestal als ik foto’s aan het uploaden ben. Ik zou bijna Internet Explorer gaan downloaden…

Hummer brengt een groot deel van de dag bij haar etensbakje door. Normaal gesproken eet ze dan ook daadwerkelijk, maar donderdag ging ze er alleen liggen om te voorkomen dat de andere katten konden eten.. Zo leek het tenminste.

’s Middags ging ik naar JohnBeerens.com omdat Suzan naar Londen was geweest en ik had gevraagd of ze de beroemde concealer van Collection voor me mee wilde nemen. Daarnaast wilde Mandy en ik Suzan ook nog een cadeautje geven dus dat kon ik meteen brengen. Wat moet je anders doen in de bus dan selfies maken?

Na half Londen afgespeurd te hebben, heeft ze hem voor me gevonden, jaaa!

Toen ik weer naar huis ging bood een collega aan om me bij de bushalte af te zetten, waarbij we op het onderwerp TV series kwamen. Dat ik geen Breaking Bad, Suits of Dexter keek vond hij echt niet kunnen dus toen ik thuis was besloot ik deze series maar eens een kans te geven. Bij Breaking Bad ben ik altijd nogal resistant geweest, juist omdat iedereen zegt dat ik het moet kijken. Ik moet zeggen dat ik na de eerste aflevering nog niet hooked ben, maar misschien moet ik nog maar een aflevering kijken.

Toen ik toch voor een cadeautje voor Suzan bij The Body Shop was, kwam ik deze heerlijke douchegel van de kerstcollectie tegen. Normaal 7 euro, volgens het kaartje 3,50 en bij de kassa maar 2,10. Dat zijn leuke prijzen!

Vandaag werd de lipstickhouder die ik bestelde op eBay geleverd. Ik heb al twee van deze lipstickhouders en deze waren vol, dus tijd voor een nieuwe (dit betekent dus dat ik al ruim 48 lipsticks heb… Oeps.) Ik heb hier nu ook lippenbalsems in gezet, maar als ik deze kan vullen met lipstick gaan deze weer bij m’n lipverzorgingproducten.

En dan mijn lipstick verzameling. In het midden mist NYC’s Air Kiss die ik vandaag op had, maar verder staan ze er volgens mij allemaal op.

Na het eten was het tijd om de paarden te gaan voeren. Dit doe ik altijd heel dik aangekleed, zoals met deze prachtige skisokken en joggingbroek.

Toen ik weer terug was keek ik de eerste aflevering van Dexter. Dit vind ik leuker dan Breaking Bad (Suits heb ik al niet eens één aflevering van afgekeken).

Woensdag ga ik met Donna naar Amsterdam en we hadden het over winkels waar we naar toe wilden en kwamen zo op oogschaduw. Toen bedacht ik me ineens dat ik nog twee MAC oogschaduws heb die ik nooit gebruik, Expensive Pink en Antiqued. Ik besloot ze te swatchen en nam me voor ze toch echt vaker te gebruiken.

We willen sowieso naar de Inglot winkel dus ik ging eens kijken hoe ver dat lopen was, omdat ik al wist dat hij buiten het centrum bij de PC Hooftstraat lag. Ja, dat doen we maar gewoon met de tram.

Ik gebruikte Dropbox altijd om foto’s van mijn telefoon op m’n laptop te krijgen voor Life As I Know It artikelen, maar de laatste tijd (oke, al een paar maanden eigenlijk) synchroniseert Dropbox niet goed. Dus besloot ik Google Drive maar eens te proberen. Zo fijn! Dit werkt tenminste gewoon 🙂

’s Avonds werd mijn dag ook weer even gemaakt doordat All Time Low op Twitter op me reageerde. Ondanks dat ze me volgen is dat tot nu toe nog nooit gebeurd, dus de fangirl in me was helemaal blij.

De laatste dagen ben ik echt goed bezig geweest en tot 3 februari heb ik al artikelen ingepland staan, wat voor mij helemaal nieuw is. Ik zocht gisterenavond meteen even mijn concepten uit en verwijderde alles waar ik toch niet mee verder ging zodat ik weer overzicht had (maandag is nog leeg, maar daar komt dit artikel dus).

Uiteindelijk ben ik hier allemaal zo lang mee bezig geweest dat het al 2:00 was. Oeps. Ach, het is toch vakantie…

Vrijdagochtend werd ik wakker gemaakt door Skittle die voor m’n deur stond te miauwen. Toen ik haar binnen liet, kwam ze al snel bij me liggen.

Vandaag was mama ook vrij dus besloten we in het dorp “koffie” te gaan drinken. Ik koos voor een aardbei, framboos en bramen smoothie waar ik zoute popcorn bij kreeg. Een lekkere maar niet erg voor de hand liggende combinatie. De smoothie zat wel in een erg leuke jar!

En een taart met chocola en frambozen en nog wat dingen.

’s Middags gingen we naar Action waar ik een Butler Tray kocht waar ik mijn geurkaarsen op kon zetten.

Zaterdag liep ik na mijn werk weer naar buiten om te zien dat de hele wereld (of ja, voor zover ik die kon zien) wit was. Toen ik begon met werken lag er enkel een laagje natte sneeuw dat je niet eens zag. Op zich vind ik sneeuw best mooi hoor, maar het is verre van praktisch als je een pony hebt om voor te zorgen. Nee, van mij mag het wel weer weg.

Na mijn werk was het tijd om de nieuwe aflevering van Hart Of Dixie te kijken. En eindelijk, Zoe en Wade zijn weer samen #spoiler

Daarna maakte ik foto’s voor het artikel over mijn selfiestick dat gisteren online is gekomen. Lipstick of the day is MAC Flat Out Fabulous.

’s Avonds vierde mijn tante haar 50e verjaardag met een buffet.

Zondag ging ik eerst de paarden voeren. Daarna heb ik nog wat Supernatural gekeken, maar het leek me onnodig om daar weer een foto van te maken.

Vandaag haalde Dreaming Out Loud op Bloglovin’ overigens ook de 50 followers!

Voor komende week staan onder andere een knipbeurt bij John Beerens Haarstudio en een dagje Amsterdam op de planning! Dus look forward to that!

Hoe was jullie week?

TwitterFacebookInstagramBloglovin’Tumblr

8 thoughts on “Life As I Know It #33

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten