Skip to content

Life As I Know It #34

Mijn tweede week vakantie is alweer voorbij. Nog een week en ik moet ook weer aan de bak. Aan de ene kant heb ik er wel zin in maar aan de andere kant vind ik m’n vakantie ook heel fijn. Benieuwd wat ik de afgelopen week heb gedaan?

Maandag was ik onderweg naar de haarstudio van John Beerens. Hierbij kwam ik langs een Albert Heijn, waar deze poster in de etalage hing. You had one job.

Naast de Albert Heijn kwam ik ook nog langs Subway. Ik had nog niet ontbeten (om 1 uur… oei) dus dat kwam goed uit. Ik nam een broodje met kipfilet. Deze route moet ik straks naar m’n minor overigens ook lopen. Dat gaat m’n portemonnee niet leuk vinden.

Omdat ik stage liep bij JohnBeerens.com kreeg ik een gratis knipbeurt bij John’s haarstudio. Daar was ik tot nu toe niet aan toegekomen, dus ging ik nu nog. Ik werd geholpen door Jamie en liet mijn haar bijknippen en opnieuw verven. Toen ik onder deze kap zat had ik toch wel even een Supernatural flashback, waar iemand door zo’n ding vermoord wordt.

Ongeveer anderhalf uur later stond ik weer buiten en liep ik weer naar het station. Het is maar goed dat ik deze route al een keer gelopen had, anders was ik op mijn eerste schooldag gegarandeerd verdwaald (ik liep eerst al helemaal de verkeerde kant op, toen ging ik links waar ik rechts moest en zo kan ik nog wel even door gaan. Ik deed 40 minuten over wat 14 minuten zou moeten kosten)

Toen ik op het station mijn fiets van het slot wilde halen, brak mijn (toch al reserve)sleutel af. Gelukkig kwam ik op het station een vriendin tegen bij wie ik achterop mocht, maar bij deze raad ik jullie af om een slot bij de Action te kopen. Koop verder vooral alles bij de Action, maar sloten zou ik niet doen. Inmiddels staat mijn fiets bij de fietsenmaker voor een nieuw slot.

Jamie had mijn haar gekruld, maar het regende dus toen ik thuiskwam zag het er zo uit. Nadat ik het uitgekamd had, was het helemaal geëxplodeerd. Het zat zo mooi! Stomme regen.

’s Avonds besloot ik dat het maar weer eens tijd was voor een maskertje. Ik was alleen vergeten om eerst m’n make-up er af te halen. Oeps. Ik gebruik het komkommermasker van Freeman.

Daarna was ik een beetje door mijn oogschaduwla aan het kijken en ontdekte ik hoeveel oogschaduws ik had die ik nooit gebruikt had en toen ik er een aantal geswatched had ontdekte ik hoe zonde dit was. Hier komt binnenkort een artikel over!

Dinsdag begon ik de dag met – jawel – Supernatural.

’s Middags wilde ik foto’s gaan maken maar toen bleek m’n camera leeg te zijn, dus terwijl die op lag te laden, keek ik nog meer Supernatural. Hummer wilde bij me op schoot komen liggen maar begreep dit keer toch wel dat dat niet paste achter mijn laptop (meestal probeert ze het wel gewoon).

De foto’s die ik later maakte moesten natuurlijk ook nog bewerkt worden. Dit doe ik met Photoshop.

’s Avonds na mijn werk waren m’n ouders met m’n broertje aan het oefenen voor zijn theorie-examen, dus deed ik ook maar gewoon mee om eens te kijken of ik het allemaal nog wist.

Woensdag ging ik met Donna een dagje naar Amsterdam om te winkelen. We vertrokken op tijd en waren om 11 uur al in Amsterdam. Wat mij betreft is er geen beter stad om te winkelen dan Amsterdam, hier hebben ze alles!

’s Middags lunchten we bij de Mac, ik vergat alleen om een foto te maken totdat alles op was.. Tja, laten we het er maar op houden dat we honger hadden. Mijn vaste order bij McDonald’s? Een McNuggets menu met friet en een aardbeien milkshake.

We hadden nogal pech met het weer, het waaide namelijk ontzettend hard en het regende. We waren dan ook al snel compleet doorweekt. Dat hebben wij nou iedere keer als we naar Amsterdam gaan, zo jammer.

We besloten even op te gaan warmen bij Starbucks met warme chocolademelk.

Rond half 6 zaten we weer in de trein naar huis, ondertussen wel weer wat opgewarmd gelukkig.

En dan de buit. Kerrang kocht ik voor de posters, niet voor Slipknot, dat is niet zo mijn ding. De MAC lipsticks zijn Dark Side en Chatterbox.

Toen ik net thuis was, hoorde ik dat All Time Low zo op de radio zou komen. Daar moest ik natuurlijk naar luisteren. Hopelijk worden ze vaker op 3FM gedraaid!

Donderdag moest ik al vroeg opstaan omdat ik om kwart over 9 op school moest zijn en daarvoor nog langs de paarden moest. Een selfie met m’n slaaphoofd.

De NS reed vandaag volgens een aangepaste dienstregeling en ondanks dat er in het zuiden helemaal geen sneeuw lag, was het treinverkeer toch een puinhoop.

We moesten naar school voor een LIFO workshop. Dat ging over gedragssterktes en hoe deze door kunnen slaan of juist goed ingezet kunnen worden bij teamwork.

Na school maakte ik natuurlijk gebruik van de mogelijkheid om naar Primark te gaan.

Het SOA shirt is niet voor mij maar voor een vriendin.

Onderweg naar huis kreeg ik een mailtje van MAC dat de Viva Glam Miley lipstick online al te koop was, dus toen ik eenmaal thuis was heb ik deze meteen besteld.

In Eindhoven vond ik eindelijk de nieuwe cd van Fall Out Boy bij de Mediamarkt.

Terwijl mijn telefoon aan de lader lag, viel hij van m’n bureau af. Mijn telefoon overleefde het gelukkig, maar mijn oplader had niet zoveel geluk. Gelukkig was hij maar een paar euro bij Mini In The Box.

’s Middags keek ik nog wat nieuwe video’s zoals deze Unboxing van Elise Joanne.

En keek ik Pretty Little Liars.

Ik was van plan om ’s avonds Supernatural te kijken, totdat ik op m’n telefoon een notificatie kreeg over een gewapende man in de NOS studio. Daarna heb ik dat eigenlijk de hele avond zitten volgen en ben ik niet meer aan Supernatural toegekomen.

Toen ik eenmaal in bed lag, had ik geen zin meer om er uit te komen om het licht uit te doen. Gelukkig had ik mijn selfiestick naast me liggen, die hier uiterst geschikt voor bleek te zijn. Multifunctioneel!

Vrijdagmiddag had ik les op Loulou, waar ik een hele onscherpe foto van maakte.

Na het rijden had ik een ongelukje met het schuifhek op de manege, waardoor ik nu een mooie blauwe plek met een diameter van zo’n 5 centimeter heb. We hebben meteen maar even gekoeld en er arniflor opgedaan waardoor de ergste pijn en blauwigheid volgens mijn voorkomen zijn. De zwelling was zaterdagochtend al een stuk minder (vrijdag zat er echt een soort ei op m’n voet) en m’n voet was ook niet zo blauw als dat ik had verwacht. Er zit wel een grote blauwe plek, maar hij is niet echt donkerblauw, als je begrijpt wat ik bedoel.

Zaterdag wilde ik na m’n werk thuisblijven totdat mijn MAC pakketje (Viva Glam Miley dus!) binnen was. Dit zou namelijk vandaag tussen 10 en 12 bezorgd worden. Gelukkig keek ik dit nog even na, want de afleverdatum was nu ineens verzet naar 3 februari. Neeee! Die review houden jullie dus nog te goed! (maar volgens mij zijn er wel meer MAC pakketjes van die dag vertraagd, dus ik zal vast niet de enige blogger zijn die hem dinsdag pas heeft)

Zondagmiddag gingen we weer eens een goede bosrit maken met de paardjes.

’s Middags keek ik de nieuwe aflevering van Hart Of Dixie, en ’s avonds Moordvrouw.

’s Middags had ik het YouTube kanaal Ik Vrouw Van Jou ontdekt, en ik heb de hele avond hun filmpjes zitten kijken.

Zo ziet mijn voet er ondertussen trouwens uit. De blauwe plek is een beetje groen geworden. Hij doet gelukkig geen pijn meer, zolang er niet te veel druk op komt.

Dat was het dan alweer! Wat hebben jullie deze week voor leuke dingen gedaan?

TwitterFacebookInstagramBloglovin’Tumblr

6 Comments

  • Nienke Nienke

   Ja zeker een fijne serie! 🙂

 1. Anc Anc

  Supernatural is een van mijn favoriete series!
  Mijn Viva Glam Miley komt ook pas dinsdag… snotver… ik wilde hem zo graag op zaterdagavond, maar dat ging dus mooi niet door, grmbl…
  Anc onlangs geplaatst…piCture pOlish BadassMy Profile

  • Nienke Nienke

   Balen inderdaad! Volgens mij zijn gewoon alle MAC bestellingen van donderdag vertraagd helaas 🙁

 2. Cis Cis

  grappig om mezelf te zien haha. Mag mij wel is helpen met m’n make up haha!

  • Nienke Nienke

   Haha ik wil het best proberen maar ik maak normaal ook geen andere mensen op hoor 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten