Skip to content

Life As I Know It #36

Afgelopen week begon ik aan mijn minor, had ik daar een hoorcollege van Humberto Tan en ging ik naar Amsterdam (alweer). Voor deze week besloot ik het net wat anders te doen qua indeling van deze post. Ik twijfelde er al een tijdje over, maar meestal bedacht ik me dat pas weer halverwege de week en had ik geen zin om alles aan te passen. Maar deze week zijn de foto’s dus wat kleiner, waardoor de post wat compacter is. Laat me weten wat jullie fijner vinden! 🙂

❤ Vorige week kreeg ik mijn MAC Viva Glam Miley Cyrus lipstick binnen, in dit kleine doosje. Zoals bekend is over onze katten, kruipen ze in ieder doosje waar ze in passen. Hier passen ze niet in, en onze kleinste kat Skittle kreeg het niet voor elkaar om er in te gaan liggen, maar oudje Masja lukt het wel. Ik probeerde hier al een hele tijd een foto van te maken maar ik had steeds óf geen telefoon bij de hand, of ze stond op nadat ik m’n telefoon gepakt had, maar nu lukte het.

❤ Maandagochtend ging ik met Loutje de bossen in. Het was relatief warm en we hebben een lekker rondje gereden.

❤ Ik moest tijdens mijn vakantie de voorzolder opruimen, wat ik natuurlijk pas op het laatste moment deed. Ik moest onder andere deze koffer nog opruimen… Die er al ligt sinds we terug zijn uit Los Angeles in augustus… Oeps.

❤ We hebben sinds gisteren (naar mijn mening afschuwelijk lelijke) nieuwe stoelen, maar naast mijn ouders zijn ook onze katten er erg blij mee. Ze liggen zachter dan onze oude keukenstoelen, en voelen voor de katten denk ik wat meer aan als een “holletje”. Op de foto zie je Skittle, maar ook Masja en Hummer liggen graag op de stoelen.

❤ Dinsdag was het weer zover: ik moest weer naar school. Vandaag begon ik met mijn minor creatief schrijven. Gelukkig beginnen mijn schooldagen pas om 10 uur, want ik moest eerst nog de paarden voeren, maar toch pas om half 8 m’n bed uit. Zelfs dat was nog zwaar na 3 weken vakantie, wat aan deze foto ook wel te zien is, haha.

❤ Op onze eerste schooldag hadden we meteen een soort gastcollege – meer een interview – met Humberto Tan! Het was off the record dus zal waarschijnlijk nergens terug te vinden zijn, maar leuk was het wel. De minor die ik nu doe is onderdeel van de opleiding journalistiek, vandaar. Ik vond het best een leuk interview, maar mijn journalistieke klasgenoten waren kritischer.

❤ Toen we het damestoilet uit kwamen lopen na het gastcollege liep Humberto Tan ineens langs – met een groep meiden achter hem aan die een foto wilden. Ach, waarom ook niet? dachten Laura en ik, dus ook wij gingen snel met hem op de foto!

❤ Daarna hadden we een college over literaire non-fictie, waar ik eerlijk gezegd niet zoveel aan vond. Ik moet voor mijn minor dus uiteindelijk een boek schrijven, maar ik denk dat ik hier nog wel een andere keer een artikel over schrijf.

❤ Woensdag was ik weer vrij en bracht ik de hele dag door in mijn zogenaamde chillpak. Een oude trui, mijn Emoji joggingbroek van de Primark en m’n sloffen. Voor deze foto had ik nou m’n selfiestick moeten gebruiken!

❤ ’s Middags keek ik If I Stay. Mijn god, wat een jankfilm is dat! Ik vond hem soms wel verwarrend met de tijdlijn, maar goed was hij wel. Ik had de trailer al gezien, dus op zich wist ik wel dat het een zielige film was, maar vanaf het ongeluk waar Mia als het ware buiten haar lichaam treed en ziet wat er gebeurd is begonnen de tranen al en die zijn niet meer gestopt tot het einde van de film.

❤ Deze bubble bar van Lush had ik al twee maanden liggen, maar ik vond het zonde om hem te gebruiken. Vandaag was ik alleen thuis en besloot ik maar eens in bad te gaan, wat ik normaal gesproken niet echt vaak doe.

❤ Ik was wel een beetje teleurgesteld… Ik verwachte allemaal mooie kleurtjes zodra ik hem in het water gooide, maar hij zonk naar de bodem en bleek daar staan 🙁 Op de verpakking stond ook al dat je hem onder de kraan moest verkruimelen, maar ik wilde mooie kleurtjes! Ik denk dat dat dan toch een ander soort product van Lush is. Deze zorgde voor bubbels, een lekkere geur en uiteindelijk werd het water toch wel een beetje blauw.

❤ ’s Avonds hadden we weer eens zin in een ongezonde maaltijd en we (goed, ik) besloot voor kapsalon te gaan. Jam!

❤ De volgende dag ging mijn wekker om kwart over 6. Kwart. Over. Zes. Ik moest namelijk om 10 uur in Amsterdam zijn voor school, en daarvoor de paarden nog voeren. Niet echt mijn favoriete manier om de dag te beginnen…

❤ In Amsterdam zouden we een gastcollege van schrijver Thomas Verbogt krijgen, maar deze bleek ziek te zijn. In plaats daarvan zijn we vrijwel de hele dag bezig geweest met het verknippen van tijdschriften en het maken van collages.

❤ Dit was dan mijn collage. Na het programma voor school ben ik nog even snel langs Lush geweest en kocht ik de handcrème Helping Hands. Daarna ging ik eindelijk naar huis, en behalve verder werken aan dit artikel, heb ik niet meer zoveel gedaan, met name omdat ik nogal hoofdpijn had.

❤ Vrijdag was het zulk lekker weer! De paardjes leven dan ook meteen helemaal op, zijn actiever of staan juist lekker te zonnen. Het is dat ik ’s avonds les had op Loulou, anders was ik zeker de bossen in gegaan met haar.

❤ Met behulp van de hedendaagse techniek volgde ik vanaf vrijdag twee drachtige (zwangere) merries ergens in Groningen op de webcam, Amy en Misty. Helaas is er al een veulen geboren terwijl ik lag te slapen (van de zwarte pony, Misty, is op de foto nog niet geboren), maar het veulen van de merrie rechtsboven moet nog steeds geboren worden.

❤ ’s Zondags ging ik de bossen in met Lou in – jawel – mijn dino onesie (en zonder jas!!! want zo warm was het), want nu kan het. Het was zulk lekker weer! Ik heb maar van 1 iemand een reactie op m’n onesie gehad (al werd ik achter m’n rug om vast uitgelachen, maar ach, moet kunnen).

❤ Op de terugweg kwamen we langs de paardjes van Aniek, die Loulou toch nog steeds erg interessant vinden, haha. Loulou vond hen alleen wat minder boeiend. Moest aardig wat moeite doen om haar hoofd in beeld te krijgen omdat ze de andere kant op stond te kijken..

❤ En nog een kiekje van het uitzicht. Ondanks dat we veel door de bossen rijden vond ik dit uitzicht toch ook wel mooi.

Aan het einde van de week voel ik me vooral beroerd, door een flinke verkoudheid en keelpijn. Gelukkig heb ik nu alweer vakantie en hoef ik de komende dagen niet zoveel te doen, maar ja, ziek zijn in de vakantie is ook zo zonde!

Zoals jullie kunnen zien heb ik ook niet heel veel aan mijn blog gewerkt: ik kon er de energie even niet voor vinden. Gelukkig had ik genoeg ingepland, maar daar ben ik nu bijna door heen, dus het zou kunnen dat er de komende dagen niet iedere dag een artikel online komt. Sorry!

Hoe was jullie week?

TwitterFacebookInstagramBloglovin’Tumblr

2 Comments

  1. Echt gaaf dat Humberto je les gaf! En je katje ziet er echt lief uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten