Close

Life As I Know It #43

Het is alweer april! Dat betekent dat er al een kwart van 2015 voorbij is! Het voelt alsof oud en nieuw pas een paar weken geleden is, maar toch is het al april. Bizar hoe snel de tijd gaat… Afgelopen week was het 1 april, pasen en het waaide behoorlijk hard. Benieuwd hoe ik deze week door heb gebracht?

Deze week zou weer een nieuwe limited edition van Catrice in de winkel moeten liggen, dus ik ging maandag even langs Kruidvat. Om vervolgens dit lege schap aan te treffen. Jammer! Van Essence hebben ze bij ons nu alleen oogschaduws met een soort nep Invisibobble elastiekjes er om heen? Dat snap ik niet helemaal. Ik ben dinsdag weer even terug geweest en toen hadden ze de Doll collectie wel, die ik een beetje tegen vond vallen. Ik kocht alleen de ball blush.

Dit kocht ik maandag wel. De Provocalips van Rimmel waren in de aanbieding voor €8,99 in plaats van €11,99 dus nu besloot ik er maar gewoon een mee te nemen. Iedereen is er lyrisch over, dus ik kocht de kleur Little Minx. Daarnaast kocht ik de Catrice lipstick MATTraction, die ik nog niet had. Terwijl ik naar de make-up liep, kwam ik langs de douche gel waar mijn oog viel op deze leuke verpakkingen van Fa. Ik wilde er een meenemen, maar toen zag ik dat de tweede €1 was in plaats van €3,29, dus besloot ik ze maar gewoon allemaal mee te nemen. Ook bij de tandenborstels was het een tweede gratis actie, dus dan neem ik er natuurlijk meteen twee mee.

Vandaag lekte het nieuwe album van All Time Low, dat 7 april uitkomt. Het is altijd een beetje een ding om een gelekt album te luisteren, maar aangezien ik de CD toch al gepre-ordert heb, vind ik dat ik er wel naar mag luisteren. De review ervan staat ook al ingepland voor de 7e. Een voorproefje: in eerste instantie vond ik het niks, maar na het vaker geluisterd te hebben vind ik het een heel fijn album.

’s Avonds keek ik de Catfish aflevering met Tyler Oakley.

Het Music Monday artikel dat maandag online kwam was mijn 200e artikel op Dreaming Out Loud. Dat gaat snel! Daarnaast had ik ook even 13 posts ingepland staan, wat voor mij ook erg veel is. Gelukkig maar, want de rest van de week heb ik niet veel geschreven.

’s Avonds longeerde ik Loulou even voordat we de paarden voerde. Ze heeft zich even lekker uit kunnen leven en daarna had ik zin om een selfie te maken. Loulou wat minder.

Dinsdag ontdekte ik dat Osric Chau, die Kevin speelt in Supernatural, op Dutch Comic Con was, net als Stanislav Janevski (Victor Krum in Harry Potter). Toen baalde ik wel dat ik daar niet naar toe was gegaan (al moet je wel ziek veel betalen voor een foto of signeersessie, nog eens €20 of €30 boven op de prijs van je ticket, en dan heb je alleen een signeersessie of foto met 1 acteur).

Het was weer zo’n avond dat mijn haar goed zit vlak voordat ik naar bed ga. Wat doe je dan? Er een foto van maken en die op Instagram zetten.

De afgelopen dagen waait het zo ontzettend hard! Skittle vind het dan leuk om op de vensterbank te gaan zitten en naar buiten te kijken naar alles wat door de wind beweegt.

’s Middags at ik deze mislukte banaan. Hij is helemaal gedraaid in plaats van dat hij gewoon krom is! De bovenkant buigt naar links en de onderkant naar rechts. Ik vond het fascinerend.

Het dak bij onze stal zat een paar maanden geleden al een beetje los, maar zo met die wind gaat het steeds losser zitten en het klappert de hele tijd, zo irritant! En ook gevaarlijk, mocht het los waaien. Het zou gerepareerd worden maar daar zitten we al weer even op te wachten…

Ik wist dat de Hitkrant Alex van All Time Low had geïnterviewd toen ze in Nederland waren dus ik hield in de gaten wanneer dat interview in het blad zou staan. Nou, deze week dus, en toen noemde ze Alex “Olly”… Jammerrrrr

Woensdagavond voor de verandering weer eens de paardjes voeren. Zo fijn dat dat nu niet meer in het donker hoeft!

’s Avonds maakte ik lipstickswatches omdat ik voor een artikel op zoek was naar lipsticks. Wat voor artikel denken jullie dat het gaat worden?

Donderdag begonnen we op school met een gastcollege van Lisette Jonkman, de schrijfster van boeken als Glazuur, Verkikkerd en Schrijven Kreng. Ik vond het in ieder geval een erg leuk en interessant college, waar ik echt wel wat aan ga hebben voor mijn boek!

Na school ging ik nog de bossen in met Cis en de paarden en maakten we een flink groot rondje van zo’n 15 kilometer.

Ik was pas laat thuis en toen besloot mijn vader om maar gewoon friet te halen. Ik neem standaard friet met een broodje frikandel.

Vrijdag zou ik eigenlijk weer eens op Well Done (een van mijn favoriete manegepaarden) mogen rijden, in plaats van Loulou, maar die bleek nog kreupel te zijn. Er waren donderdag echter wel 5 nieuwe manegepaarden aangekomen, dus mocht ik op een van hen, Ungaro. De foto hierboven is nog op de vorige manege door de eigenaar van mijn manege gemaakt, maar een andere foto heb ik niet.

De rest van het weekend heb ik niet meer echt foto’s gemaakt. Ik heb natuurlijk pasen gevierd in de vorm van een paasbrunch, maar verder doen wij daar niet meer zoveel aan.

Deze artikelen kwamen er afgelopen week online:
Maandag: Life As I Know It #42 & Music Monday #17
Dinsdag: Blogspiratie Tag
Woensdag: Maart Favorieten & Waarom 1 april niet mijn dag is
Donderdag: App: Happening
Vrijdag: Humeur afhankelijk van het weer?
Zaterdag: Celebrities Without Makeup
Zondag: MAC All Fired Up

Hoe was jullie week?

TwitterFacebookInstagramBloglovin’Tumblr

1 thought on “Life As I Know It #43

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten