Close

London, here I come!

Jaaaa, het is definitief: volgende maand ga ik met mijn moeder een paar dagen naar een van mijn favoriete steden ter wereld: Londen! Het is al zo’n 5 jaar geleden dat ik er voor het laatst geweest ben en ik heb het gemist! Londen is zo’n stad waar ik me echt thuis voel als ik er rond loop. Ik zie mezelf er ooit nog wel wonen. Benieuwd naar wanneer ik ga en wat ik in Londen ga doen?

17 augustus vertrekken we met de bus, dan hebben we drie dagen in Londen en de 21e gaan we weer met de bus naar huis. We hebben zo’n stedentrip geboekt waarbij wel een programma is, maar waarschijnlijk gaan wij hier niet echt aan mee doen en gewoon ons eigen ding doen.

Wat we dan wel precies gaan doen weet ik nog niet. Ik ben zelf al 2 keer naar Londen geweest, dus alle bezienswaardigheden heb ik al wel gezien. Ik wil natuurlijk nog gaan winkelen, naar Hyde Park voor de eekhoorntjes en de wisseling van de wacht lijkt me ook wel een keer leuk om te zien. Ook zou ik graag naar de Harry Potter Studio Tour willen, maar volgens mij ligt dat best ver buiten Londen en zal dus met het OV wel niet te doen zijn.

Ik ben in New York en Los Angeles geweest, maar toch denk ik dat Londen mijn favoriete stad is. Het enige nadeel is dat, terwijl in Amerika alles goedkoper is, in Engeland alles duurder is. Wel kan ik hier merken als Sleek en Makeup Revolution eindelijk eens in het echt bewonderen. Ik kan eindelijk weer naar – by far – mijn favoriete cd winkels, HMV (al weet ik niet in hoeverre die ondertussen nog zoveel cd’s verkopen). De gemiddelde Brit heeft een betere muzieksmaak dan de gemiddelde Nederlanders, dus in Engeland is alternatieve muziek veel makkelijker om aan te komen. Ook Topshop en Primark zal ik waarschijnlijk niet overslaan, en natuurlijk de LUSH winkel aan Oxford Street. Harrods vind ik ook altijd leuk om te zien, maar ben ik wel al 2 keer geweest dus ik weet niet of we dat gaan doen, en Covent Garden… Er is zoveel te doen!

Ik wil sowieso gaan ploggen daar, maar ik zit er ook over na te denken om te gaan vloggen, als ik dat tenminste durf haha. Zouden jullie dat leuk vinden?

TwitterFacebookInstagramBloglovin’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten