Skip to content

Long time no see!

Zo is het ineens alweer bijna een half jaar geleden dat ik voor het laatst iets op Dreaming Out Loud geplaatst heb 😳 en dat is niet omdat ik niks te vertellen heb: quite the opposite namelijk. De afgelopen 6 maanden heb ik een nieuwe baan gevonden, moet ik nu weer opnieuw op zoek naar werk, ben ik verhuisd (gaan samenwonen!) en is Zoë bij mij gebleven toen haar eigenaresse naar Leeuwarden verhuisde. Al met al een hoop drukte, waardoor deze blog erbij in geschoten is. Daarnaast ook door mijn andere blog Neighing Out Loud (waar ik momenteel aan het falen ben met mijn Horsemas video’s, want druk). Vandaag ga ik jullie even bij praten en ik hoop deze blog vanaf nu weer wat beter bij te kunnen gaan houden

Werk

Toen ik de laatste blogpost op Dreaming Out Loud schreef, was ik nog werkzaam in een magazijn. In september ben ik begonnen met een baan als Marcom Support voor een zadenbedrijf. Dit was een tijdelijke functie, die nu ten einde is gekomen. Daarom moet ik nu dus weer aan de bak met solliciteren en vind ik hopelijk snel weer een baan in mijn vakgebied. Hoe dan ook staan de afgelopen maanden beter op mijn cv dan magazijnwerk, dus ik hoop dat dat verschil kan maken.

Huis

Een half jaar geleden woonde ik in een ex-bejaardentehuis waarvan ik wist dat de bewoning tijdelijk was, tot 30 december. Hoe dichterbij deze datum kwam, hoe meer we hoorden dat we waarschijnlijk wel langer konden blijven. Uiteindelijk werd er een loting gehouden waarna er per 30 december, 31 januari, 28 februari en 31 maart mensen uit moesten. Helaas zat ik bij de groep die er per 30 december uit moest. Dit hoorde ik op 30 november, dus toen moest ik ineens heel snel op zoek. Ik heb denk ik op ruim 30 woningen gereageerd, maar voor veel werd ik niet eens uitgenodigd, anderen waren toch niet helemaal wat ik zocht. Totdat ik bij het appartement kwam waar we nu wonen. Ik was meteen verliefd, maar alleen kon ik dit niet betalen. Casper en ik waren in eerste instantie niet van plan om samen te gaan wonen, maar hoe meer we het erover hadden hoe logischer het klonk. Casper mocht wel blijven, maar uiteindelijk hebben we er toch voor gekozen om in dit appartement samen te gaan wonen. Ik wil hier later nog meer over vertellen en natuurlijk een housetour filmen (als Casper dat goed vind), maar voor nu alleen even een snelle update. Afgelopen vrijdag kreeg ik de sleutel en de dag erna zijn we in 1x over verhuisd met hulp van mijn ouders en broertje en Caspers ouders.

Ik heb alweer een hoop ideeën voor blogposts. Over verhuizen, samenwonen, maar we hebben ook eindelijk een degelijke keuken dus misschien komen er zelfs nog wel recepten!

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten