Close

Los Angeles: Dag #1 – Heenreis

Ik heb het op mijn blog volgens mij niet eens verteld, maar de afgelopen week was ik te vinden in Los Angeles! Samen met Nicole ben ik een week naar Los Angeles geweest, voor met name Vans Warped Tour, een festival dat dit jaar voor het laatst was. De hele vakantie heb ik gevlogd, dus de komende dagen zal iedere dag een vlog online komen.

Deze vlogs komen overigens online op mijn ‘nieuwe’ Dreaming Out Loud kanaal. Het YouTube kanaal van Dreaming Out Loud heb ik ongeveer 1,5 jaar geleden veranderd in een paardenkanaal met de naam Neighing Out Loud, maar ik had nu toch weer de behoefte om ook andere video’s te maken, die dus op dit kanaal online zullen komen. In de video van vandaag zijn jullie de heenreis naar LA toe.

Liefs,

Nienke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten