Close

Los Angeles – Day #7: Venice & Inpakken


Vandaag heb ik schandalig weinig foto’s gemaakt, maar we hebben dan ook niet heel veel gedaan.

Vanochtend gingen we naar Venice Beach. Hier heb je natuurlijk het strand en er zouden ook leuke winkeltjes zijn. Hier parkeren was echter geen succes. Het was of heel duur of heel ver van het strand, dus uiteindelijk zijn we maar terug naar het appartement gereden.

Op de terugweg gingen we nog even langs Ulta omdat ik wilde kijken of ze er Real Techniques kwasten hadden en ik kocht de Blush Brush, de Stippling Brush, de Retractable Lip Brush en Maybelline’s The Falsies mascara. In Venice kwamen we langs Coldstone Creamery, een ijszaak, waar klasgenoten van me een keer een project over gedaan hebben. Ik had er best naar toe gewild maar het zag er nogal gesloten uit. Niet zo boeiend, maar dit is de enige foto die ik in Venice gemaakt heb dus ik zet hem er toch maar bij.

Ondertussen zit het meeste van mijn spullen al ingepakt op make-upremover, douchespul, deodorant en dergelijken na. Morgen ochtend vertrekken we rond 9 uur, zodat we eerst onze huurauto terug kunnen brengen en daarna naar LAX gaan. We vliegen rond 2 uur en komen donderdag rond 2 uur Nederlandse tijd op Schiphol aan als alles mee zit. Dit is trouwens mijn slaapkamer, twee 2-persoonsbedden voor mezelf. Best luxe toch?

’s Avonds hebben we voor de verandering in het appartement lasagne gegeten in plaats van in een restaurant, maar dat was ook wel eens lekker.

’s Avonds zijn we thuisgebleven omdat ik Pretty Little Liars wilde zien. Was weer een spannende aflevering! Volgende week de season finale en ik denk dat die nog veel spannender wordt.

Ik ben trouwens van plan om thuis een LA shoplog op te nemen, dus alles waar jullie nog geen foto’s van gezien hebben of wat ik ├╝berhaupt nog niet genoemd heb, komt daarin nog voorbij.

Het verslag van morgen komt pas online als ik thuis ben, dus sowieso niet voor 2 uur donderdagmiddag.

Benieuwd naar de rest van mijn tijd in Los Angeles? Lees mijn artikelen van de andere dagen:
Los Angeles – Day #1: De Heenreis & Target
Los Angeles – Day #2: Getty Center & Winkelen
Los Angeles – Day #3: Warner Bros Tour & Santa Monica
Los Angeles – Day #4: Het Zuiden & Monumentour
Los Angeles – Day #5: Downtown & het LACMA
Los Angeles – Day #6: Route 66

Liefs,
Nienke

1 thought on “Los Angeles – Day #7: Venice & Inpakken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten