Close

Mijn meest beluisterde nummers van 2018 (nummer 100 tot 81)

Zoals ieder jaar heeft Spotify ook van het afgelopen jaar weer een playlist gemaakt met mijn meest geluisterde liedjes. Het leek me leuk om deze met jullie te delen, dus de komende dagen tel ik met jullie af van 100 tot 1 wat betreft de liedjes die ik het meest heb geluisterd dit jaar. Ik vind het zelf altijd leuk om dit soort lijstjes te zien, om nieuwe muziek te ontdekken. Alhoewel, nieuw… Ik denk dat er maar weinig liedjes bij zitten die dit jaar uitgekomen zijn! Er zitten redelijk wat liedjes bij waar ik vooral het eerste deel van het jaar naar geluisterd heb (of waarvan ik me niet eens kan herinneren dat ik er dit jaar naar geluisterd heb), en wat nummers waar ik de afgelopen weken héél veel naar heb geluisterd waardoor ze toch nog een plekje hebben kunnen veroveren. Ik denk dat het alles bij elkaar wel een… aparte mix van muziek is geworden, dus ik hoop dat jullie het leuk vinden om te zien waar ik veel naar geluisterd heb dit jaar. Dan beginnen we nu bij nummer 100!

100. Something Corporate – I Woke Up In A Car

99. Semisonic – Closing Time

98. Ed Sheeran – Shape Of You

97. Fall Out Boy – Thnks fr the mmrs

96. Forever The Sickest Kid – Nikki

95. Jesse McCartney – Right Where You Want Me

94. My Chemical Romance – Na Na Na

93. 5 Seconds Of Summer – Out Of My Limit

92. Waterparks – 11:11

91. Taylor Swift – I Did Something Bad

90. All Time Low – Last Young Renegade

89. Marianas Trench – Rhythm Of Your Heart

88. Dorothy – Wicked Ones

87. Silverstein – The Afterglow

86. Fall Out Boy – Beat It

85. Set It Off – Why Worry

84. Jesse McCartney – Beautiful Soul

83. Panic! At The Disco – High Hopes

82. 5 Seconds Of Summer – Permanent Vacation

81. Waterparks – Peach (Lobotomy)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten