Skip to content

Mijn NYC Lipsticks

Het is weer tijd voor een nieuwe lipstick stash flash! Na mijn MAC, Essence en Catrice lipsticks zijn vandaag die van NYC aan de beurt. Hier hoor ik over het algemeen eigenlijk veel minder over, maar ik vind het hele fijne lipsticks! Vandaag laat ik alle NYC lipsticks uit mijn stash zien.

NYC is zoals jullie waarschijnlijk wel weten een budgetmerk dat te koop is bij Kruidvat. De lipsticks van NYC kosten €3,99. Bijna alle kleuren heb ik en die die ik nog niet heb zijn niet mijn ding. Ze hebben, op Red Rapture na, een hele zachte textuur die heel makkelijk aanbrengt maar daardoor wel minder lang blijft zitten. Vast mijn excuses voor mijn glimhoofd trouwens, die hitte is echt niet te doen, maar ik moest toch verder met m’n posts!

Flirty – Snowcone – Purple Crush – Air Kiss

Flirty
Flirty is een zachtroze kleur die erg draagbaar is. Hij glans ook niet overdreven maar geeft wel een mooie glans af.

Snowcone
Snowcone is een zachtroze kleur die vooral veel glans af geeft en niet zoveel kleur.

Purple Crush
Purple Crush is een licht paarse kleur die ook behoorlijk glanst. Echt paars vind ik hem overigens niet, hij neigt er hooguit naar.

Air Kiss
Air Kiss is een felroze kleur. Wat dat betreft doet deze foto hem niet helemaal eer aan. Het is in ieder geval een opvallend kleurtje met een mooie glans.

Pure Coral – Blue Rose – Red Rapture – Chocolate Chip

Pure Coral
Pure Coral is een koraal kleurtje. Dit is een van de matte lipsticks van NYC, maar ik moet eerlijk zeggen dat dit me nog niet op was gevallen. Pas later zag ik op het NYC schap staan dat een paar van deze lipsticks, waaronder Pure Coral, mat was, maar zo mat is hij dus niet.

Red Rapture
Red Rapture is een rode kleur, met een redelijk glanzende finish. Ondanks dat breng hij toch best wel aan als een matte lipstick. Hij is in ieder geval een stuk moeilijker aan te brengen dan de andere lipsticks die ik van NYC heb.

Blue Rose
Blue Rose is een roze/paarse lipstick met een blauwe ondertoon. De blauwe ondertoon komt op de foto niet helemaal goed over. Deze is in mijn tas een keer zijn dop verloren, vandaar dat hij er zo gehavend uit ziet. Dat is wel een tip, doe NYC lipsticks niet los in je tas want zo stevig zit de dop er niet op.

Chocolate Chip
Chocolate Chip is een bruine nudekleur. Hij lijkt in de huls erg donker maar ik vind hem eigenlijk best draagbaar, al zie je wel dat je lipstick op hebt. Zo nude is hij nou ook weer niet.

Dat waren dan mijn NYC lipsticks. Ik hoor er van andere bloggers nooit zoveel over, maar ik kan ze zeker aanraden!

Heb jij lipsticks van NYC? Wat is jouw favoriet?

TwitterFacebookInstagramBloglovin’Tumblr

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten