Close

Here’s to teenage memories #2


Alweer een hele tijd geleden kwam de eerste Here’s to teenage memories post online, en vandaag dan eindelijk nummer 2. Maanden geleden spitte ik mijn plakboeken door en zette alles op de foto. In deze serie laat ik een aantal hoogtepunten uit mijn plakboeken zien en vertel ik meer over deze gebeurtenissen.

Het linker ticket is voor One OK Rock, waar ik naar toe ging omdat Tonight Alive in het voorprogramma stond. Het was vrij duur voor alleen Tonight Alive, maar ik had ze nog nooit live gezien en dat wilde ik wel heel graag dus ik had het er voor over. Ik heb Jenna ook nog even kort ontmoet en ben daarna snel naar m’n trein gegaan want zelfs terwijl ik alleen het voorprogramma wilde zien moest ik nog haasten om nog thuis te kunnen komen.

Het rechter ticket is van All Time Low in Utrecht begin 2015. Dit was de eerste ATL show sinds 2011 waar ik geen meet & greet en dus early entry voor had, maar gelukkig had ik nog wel een goede plek op het balkon. Om m’n laatste trein te halen moest ik eerder weg, maar dat maakte niet zoveel uit want ik ging twee dagen later weer naar All Time Low in Antwerpen met de auto dus dan kon ik zo lang blijven als ik wilde.

Hier weer een aantal foto’s met I’ll Pick You Up. Linksonder is met Thijmen en Rami bij een show van Only Seven Left, en de rest is van een I’ll Pick You Up show in Houten op 26 mei, 2012 denk ik. Dat was nog een heel avontuur. Houten ligt dan nog wel redelijk centraal, maar toen moesten we ook nog een stuk met de bus, en een stuk lopen. We hebben minstens een kwartier naar de zaal lopen zoeken. Ik kan me hier eigenlijk vooral nog van herinneren dat ik ’s ochtends rijles had en dat ik aan mijn instructrice vertelde dat ik naar I’ll Pick You Up ging en hoe enthousiast ik was.

Nog meer Only Seven Left van de shows in De Effenaar en Utrecht en de luistersessie in Hilversum.

Links zie je de meet & greet instructies van de All Time Low voor de show in februari 2014. Als je een meet & greet hebt, krijg je een paar dagen van te voren een mail met instructies die ik ondertussen wel uit m’n hoofd weet, maar het is toch altijd weer een fijne bevestiging dat je echt een meet & greet hebt.

Rechts twee foto’s van gesigneerde albumcovers (want de echte heb ik natuurlijk gewoon in de kast staan) en wat tweets van All Time Low over hun show in Amsterdam.

Dit is een ticket voor All Time Low’s show in Paradiso in februari 2014. Niet mijn ticket, want ik kreeg geen ticket omdat ik voor een meet & greet op de gastenlijst stond, maar Marleen was zo aardig om me haar ticket te mailen voor in mijn plakboek.

Nog zo’n meet & greet mail, maar dan die voor mijn meet & greet op 28 augustus 2012, mijn eerste meet & greet met All Time Low. Wat was ik zenuwachtig! Dat heb ik ondertussen een stuk minder als ik ze ontmoet gelukkig.

Mijn kaartje voor All Time Low op 16 februari 2011, de allereerste keer dat ik ze live zag. Ik dacht een goede plek te hebben, maar bleek dus recht achter een paal te staan. Ik heb video’s van die avond dat je echt een paal in beeld ziet, haha. Ik had m’n vader en beste vriendin meegesleept want ze waren toen nog een stuk goedkoper en ik was pas 17 dus mocht nog niet alleen naar Amsterdam. Verder herinner ik me van deze show eigenlijk alleen maar dat ik eigenlijk maar heel weinig liedjes kende. 4 maanden later zag ik ze op Pinkpop en toen kende ik gelukkig wel bijna alles. Dit was echt nog zo’n concert waar ik naar toe ging omdat ik All Time Low op zich wel leuk vond, daarna ben ik pas fan geworden.

En een kaartje voor Destine in 013. Het enige wat ik me hier nog van kan herinneren is dat ik de zaal zo klein vond, haha. Tot dan toe was ik alleen nog maar in de grote zaal (Dommelsch/Grolsch/Jupiler weet ik veel wat het nu is) geweest.

Only Seven Left heeft een paar weken lang hun eigen strip gehad in de Hitkrant, en toen we voor een – volgens mij – radio optreden (of het was toen we de gangvocals in zongen) in de Vorstin waren moest daar ook even een foto voor gemaakt worden. Ik sta dus met mijn hoofd in de Hitkrant.

Boven in mijn kaartje van Simple Plan in het Klokgebouw. Ik kan me vooral nog herinneren dat ik verrekte weinig zag, maar dat het geluid wel heel goed is. Alweer 4 jaar geleden dit! Ik weet niet of ik ze – als deze post online komt – al heb gezien of nog ga zien, maar ik ben wel blij dat ze nu in Paradiso staan want daar is tenminste een balkon en kan ik ook wat zien.

Nog even een ongemakkelijke foto met Bjørgen en Amy bij de luistersessie van Anywhere From Here. Echt, wat doet mijn haar? Ik kan me van die luistersessie vooral nog herinneren dat ze Higher draaiden en dat iedereen te vroeg begon te klappen en dat ze ons uitlachten.

Een vriendin van me, Nora, met wie ik samen een I’ll Pick You Up fansite had, kon niet zo vaak naar hun shows gaan dus besloot ik IPYU wat berichtjes voor haar te laten schrijven. Wat in mijn plakboek zit zijn kopieën, de originelen heeft zij. Hier staat, in hanenpoten, “Hallo Nora, jammer dat je er niet bent. xxx Thijmen”, maar ik vind ‘bent’ toch echt op ‘kut’ lijken.

Dit was een kaartje voor een show van Destine waar I’ll Pick You Up in het voorprogramma stond. Tivoli De Helling vind ik zo’n stomme zaal. Die kan ik dus nooit vinden. Ik ben er al minstens 2x geweest maar het blijft zoeken. Sowieso verdwaal ik altijd in Utrecht, maar dat terzijde.

Dat waren de foto’s voor vandaag!

Liefs,
Nienke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten