Skip to content

Music Monday #15

Het is nog niet zolang geleden dat ik voor het laatst een Music Monday artikel heb geplaatst, maar ik had alweer zoveel liedjes dat ik hem eigenlijk vorige week al af had, maar dan wel pas om 6 uur en toen wilde ik hem niet meer online zetten, dus bij deze. Benieuwd waar ik de afgelopen tijd naar heb geluisterd?

Walk The Moon – Shut Up And Dance
Oh, dit is echt mijn jam op dit moment! Ik kan echt niet stilstaan/zitten als ik naar dit nummer luister. De video is zo fout, maar het liedje zo fijn.

Waylon – Love Drunk

Anna Kendrick – When I’m Gone (liedje begint rond 1:20)
Deze zullen jullie misschien wel kennen van de film van Pitch Perfect. Ik was hem eigenlijk alweer vergeten totdat ik hem op YouTube tegenkwam.

Tonight Alive – Let It Land
Een hele oude van Tonight Alive, maar hij blijft wel heel fijn.

Julia van der Toorn – You and I
Naar dit nummer was ik al weken op zoek nadat ik hem bij de Albert Heijn had gehoord en na flink wat googlewerk vond ik hem eindelijk.

All Time Low – Weightless
Een oude favoriet, die de afgelopen tijd wel heel vertrouwd aanvoelde. “I’m stuck in this fucking rut, waiting on a second hand pick-me-up and I’m over getting older”. Een beetje zo’n existential crisis gevoel, zoals Dan Howell het altijd zo mooi noemt.

Fall Out Boy – The Fourth Of July
Mijn nieuwe favoriet van het nieuwe album van Fall Out Boy!

The Maine – Right Girl
Dit liedje ken ik eigenlijk al heel lang, maar eens in de zoveel tijd herontdek ik hem.

Waar luisteren jullie op dit moment naar?

TwitterFacebookInstagramBloglovin’Tumblr

Deze artikelen vind je misschien ook interessant:

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten