Close

Music Monday #39: Set It Off, The Aces, 5SOS en meer

Long time no see! Zo kan ik inmiddels iedere blogpost wel openen, denk ik. De laatste keer dat ik mijn favoriete muziek op een rijtje zette was in januari, dus ik vond het wel weer eens tijd. Ik heb inmiddels namelijk wel weer wat andere artiesten ontdekt waar ik veel naar luister op het moment. Het wordt een lange dit keer, want ik heb een hoop liedjes die ik wil delen.Ik ben trouwens ook bezig om het Dreaming Out Loud YouTube-kanaal weer op te pakken, dus abonneer je zeker om op de hoogte te blijven!

Set It Off – Why Worry

5 Seconds Of Summer – Babylon

Little Mix – Woman Like Me

Set It Off – I’d Rather Drown

The Aces – Last One

5 Seconds Of Summer – More

Set It Off – Crutch

The Aces – Physical

5 Seconds Of Summer – Meet You There

Gabbie Hanna – Roast Yourself

5 Seconds Of Summer – Ghost Of You

Bring Me The Horizon – MANTRA

Waterparks – 21 Questions

Set It Off – Lonely Dance

5 Seconds Of Summer – Killer Queen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten