Close

Music Monday #40: Set It Off, Bring Me The Horizon en meer!

Om te beginnen: gelukkig nieuwjaar! Of had ik dat al gezegd? Volgens mij niet. Hoe dan ook, in mijn eerste post van 2019 zeg ik mijn favoriete liedjes van de afgelopen paar weken op een rijtje. Vooral met de feestdagen heb ik veel oop YouTube gezeten en naar muziek geluisterd. Benieuwd welke favorieten hier uit voortgekomen zijn?

Set It Off – Ancient History

Against The Current – P.A.T.T.

Davina Michelle – Duurt Te Lang

Bring Me The Horizon – Medicine

5 Seconds Of Summer – Lie To Me ft. Julia Michaels

Set It Off – Dancing With The Devil

Against The Current – The Fuss

Set It Off – N.M.E.

Cody Carson – Talk Dirty (cover)

The Aces – Last One (Spanish)

Against The Current ft. Set It Off – Uptown Funk (cover)

Set It Off – Midnight Thoughts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten