Skip to content

Nobody likes you when you’re 23

Aldus Blink-182. Vandaag word ik 23, dus vanaf nu vind niemand me meer aardig. Good to know. Vandaag ga ik met mijn moeder naar de Harry Potter Exhibition in Utrecht om mijn verjaardag te vieren, en vanavond gaan we met z’n allen uiteten. Mijn verjaardag zelf vieren we zaterdag pas.

Ik zou zeggen dat er een video over mijn cadeaus zou komen, maar waarschijnlijk wordt dit met name geld, dus dat is niet heel spannend. Eigenlijk schrijf ik deze post puur en alleen om iets met deze songtekst te kunnen doen, not gonna lie.

Ik ben deze week ook weer aan het vloggen, dus als het goed is zullen jullie van deze dingen wel het een en ander in de weekvlog of zelfs een aparte vlog zien!

Liefs,
Nienke

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Door Dreaming Out Loud te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten